Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Evanescence - My Heart Is Broken

De rockband Evanescence is in 1995 in Little Rock opgericht, door de zangeres Amy Lee en de gitarist Ben Moody.

De huidige leden zijn: Amy Lee, Terry Balsamo (gitarist), Tim McCord (bassist), Will Hunt (drummer) en Troy McLawhorn (achtergrondzanger, tekstschrijver, gitarist).

Amy Lynn Hartzler is op 13 december 1981 in Riverside geboren. Haar broer is Robby en haar zussen Carrie en Lori. Op haar vijfde overleed een andere, jongere zus door een onbekende ziekte. Ze schreef 'Hello' en 'Like You' voor haar. Ze zat op de Pulaski Academie en de Middle Tennessee State University. Ze had een relatie met de zanger Shaun Morgan. Je gebruikt gothic-make-up en je draagt kledij in de Victoriaanse stijl. Ze is ook tekstschrijfster en ze bespeelt piano, keyboard en harp. In 2007 trouwde ze met de therapeut Josh Hartzler. Op 28 juli 2014 kregen ze zoon Jack.

In 2003 verscheen het debuutalbum 'Fallen', in 2004 het live-album 'Anywhere but Home', in 2006 'The Open Door' en in 2011 'Evanescence', met 'My Heart Is Broken', waarmee ze werkelijk tot het uiterste van haar kunnen gaat om met haar unieke zangstem de wanhoop van haar gebroken hart te uiten.

Schrijver: Joanan Rutgers, 27 september 2014


Geplaatst in de categorie: muziek

3.0 met 2 stemmen 33Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)