Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Boodschappen

Het gaat te goed in ons kikkerlandje, de economie trekt beter aan dan in omliggende landen. Naheffend pleurt Brussel de rekening op de mat want Frankrijk moet tegemoet worden gekomen vanwege zijn Franse slag.

Het gaat niet goed in ons kikkerlandje, foutje bedankt kunnen ze het niet leuker maken, nogal Wiebes kluift aan een miljard. Respectloos en onaangedaan.

De zon gaat inmiddels niet meer voor niets op op panelen, winden waaien turbo eigen bijdragen groen voor de ogen. Ademen is zelfs niet meer gratis, aanstotelijk is de lucht die wij verspreiden. Fijnstof is helegaar niet fijn, in de auto heb je er geen last van maar in deze tijd wil je geen fietser zijn.

Er komt een tijd dat er bij de ingang van de supermarkt naheffingen worden opgelegd op de boodschappen van vorige week. Anders kom je er niet in.

Schrijver: Fred, 1 november 2014


Geplaatst in de categorie: vrijheid

3.8 met 6 stemmen 103Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
1 november 2014
Ik ben vooral begaan bij de mensen, die door die stupide naheffingen in de min komen en daardoor niet alleen financieel in de knoop komen te zitten, maar vooral geestelijk. Er zijn al zoveel mensen depressief gemaakt en daar komen klaarblijkelijk nog velen bij.
Ik vind die angstaanjagende, clowneske (denk aan de rage in Frankrijk!) Wiebes zeker een onbetrouwbare kwibus!
De tweedeling wordt alsmaar groter en de (super)rijken bedenken alsmaar meer belachelijke smoesjes om hun extreme kapitaal veilig te stellen en alsmaar meer te vergroten!...
Weet wat je waard bent, zonder geld, lijkt mij de beste optie!...
Naam:
aqua
Datum:
1 november 2014
cynisch maar waar

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)