Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De klootzak

Robocop

Toen ik op de interstate reed op weg naar de agent van mijn uitgever in Dallas was het heet. Ik had het raampje open van mijn chevy. Toen werd ik gepasseerd door een agent van de highway patrol. Hij gaf met zijn rechterarm aan dat ik aan de kant moest. Zo gezegd zo gedaan. De gehelmde agent zag er imposant uit met zijn uniform en zijn weerspiegelende zonnebril. Hij bukte zich voorover naar mijn openstaande raampje terwijl zijn linkerhand de kolf van zijn dienstpistool omarmde. Mijn ogen weerspiegelden zich in zijn zonnebril. Even een tip. Wanneer je in de VS staande wordt gehouden door een agent van de Highway Patrol moet en mag je NOOIT uitstappen, tenzij hij dat eist. In dat geval heb je gewoonlijk al een probleem. “Driverslicense, sir.” Waarna ik hem mijn rijbewijs gaf. Hij bestudeerde mij en mijn foto op mijn rijbewijs. Met een bevroren gezicht gaf hij me mijn rijbewijs terug waarna hij mij bleef aanstaren. Die seconden duurden uren zo leek het wel. Daarna ging hij weg, stapte op zijn motor en reed weg.

De klootzak

“Hey aqua, eindelijk ben je daar dan.” riep de klootzak die mijn zaken in de States regelde. Op mijn vraag waarom ik helemaal naar Dallas komen moest reageerde hij zoals gewoonlijk boers. “Ik wil dat je mijn nieuwste hoer komt bezichtigen hahaha. Die vorige heb ik afgedankt. Dat oud wijf haha. Ik heb nu een nieuwe. We zijn pas getrouwd.” Zijn sigaar bungelde uit zijn mondhoek terwijl zijn dikke kop zich voorover boog om aan zijn whiskey te zippen. De man was een varken. Hij wist dat en gedroeg zich zo alsof hij die naam ook hoog wilde houden. “Vanavond heb ik een feest. We vieren dat ik mijn nieuwste hoer getrouwd heb hahaha. En jij komt ook.” boerde de klootzak.

Het feest

Het feest was walgelijk. De klootzak gedroeg zich walgelijk. Maar tja, ook ik had het geld nodig en hij was nu eenmaal de beste. Door hem had ik redelijk wat dollars verdiend. Ik ben en was ook maar een mens. Toen ik in dat belachelijke grote huis van hem van hem op zoek was naar een toilet zag ik dat van een kamer de deur op een kier stond. Ik keek door de kier en zag hoe de nieuwe vrouw van de klootzak zich liet bevredigen door hun Mexicaanse bediende. Met een glimlach heb ik mij daarna in het feestgewoel gestort. Nog nooit heb ik zoveel lol gehad.

Schrijver: aqua, 1 november 2014


Geplaatst in de categorie: algemeen

3.5 met 2 stemmen 105Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)