Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Poetin wast zijn rode handen in onschuld

Het was Vladimir Poetin, die opdracht heeft gegeven om Sergej Magnitski, de 37-jarige advocaat van de Amerikaanse investeerder Bill Browder, te vermoorden. Omdat Sergej weigerde tegen Bill te getuigen, is hij gemarteld en kreeg hij bewust geen medische zorg. De ex-KGB-er Aleksandr Litvinenko werd door het Kremlin met het radioactieve polonium-210 vermoord. Zo worden alle vijanden van Poetin op systematische wijze het definitieve zwijgen opgelegd, want zijn leugenachtige regime heeft de pest aan waarheden.

Ook de moedige Boris Jefimovitsj Nemtsov is op uiterst lafhartige wijze vermoord. Slechts pakweg 200 meter van het Kremlin verwijderd, rond middernacht, werd hij op een brug zeven keer in zijn rug geschoten. De dader in een witte vluchtauto is nog steeds spoorloos en zal dat hoogstwaarschijnlijk ook blijven, omdat hij door de verraderlijke Kremlin-roversbende gedekt wordt. Boris was fel gekant tegen de corrupte praktijken van Poetin en hij had bewijzen in handen, die bevestigen dat Rusland betrokken is bij de oorlog in Oost-Oekraïne, die nu een fase van schijnvrede is ingegaan. De maffia-baas en dictator Poetin misleidt het Russische volk via de media. Hij heeft een sfeer van haat gecreëerd, waarin een edele krijger als Boris door de domme massa als een landverrader wordt gezien. De ware landverraders zitten echter in het Kremlin. Bij die schoften, die over lijken gaan en dat allemaal om hun macht en rijkdommen nog meer te vergroten. Ze kicken psychopathisch op status en macht. Iedereen die hun roversnesten wil uitmesten, kan op het levenseinde rekenen.

Boris Nemtsov laat zijn diepbedroefde vrouw Raisa en hun kinderen Joan, Sofia, Dina en Anton achter. Hij werd 55 jaar en vandaag is er een treurmars voor hem, die eindigt op de plek van de brute moord op hem. Boris was ooit vice-premier van Boris Jeltsin, die als halvegare dronkaard betrouwbaarder was dan de huidige president. Om hem kon je nog echt lachen, maar bij Poet met zijn zuinige, verknepen lachje zit er een hele grote, boosaardige, geheime agenda in de weg. Alleen iemand zonder een geweten kan op zo'n manier staande blijven. Hij moet wel zeer ernstig verknipt zijn, want anders durf je de moord op Boris niet een 'verachtelijke en cynische moord' te noemen. Als KGB-agent in Oost-Duitsland heeft hij geleerd om de mensen te bedotten en op het verkeerde spoor te zetten.

Boris wist, dat er bij de Olympische Spelen in Sotsji dertig miljard euro is verduisterd door de georganiseerde criminelen rondom Poetin. De politie heeft de computer van Boris in beslag genomen, waar waarschijnlijk de gegevens aangaande de betrokkenheid van Rusland met de Oekraïense oorlog in staan. Die zullen wel in een duistere kelder van het Kremlin belanden. De macht van Poetin brokkelt af, omdat hij geheel tegen zijn wil toch steeds meer kwaadaardige opzet en extreme geldroof laat doorschemeren. En daar komen al die laffe moorden op oppositieleiders nog eens bij. Hij speelt hoog spel, maar momenteel staat hij op een haar na schaakmat, ook al stribbelt hij op alle manieren tegen. Als een bange hond. Al is de leugen nog zo snel,... De tegenstellingen tussen arm en rijk worden in Rusland in rap tempo weer zichtbaar en dus zal het uitgebuite volk ontwaken en inzien dat hun zo vereerde leider, ingegeven door strak georganiseerde indoctrinatie, niet de man is die hij zegt te zijn, maar een grote, dikke leugenaar, die veinst dat hij het bloed van zijn handen kan wassen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 1 maart 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.0 met 2 stemmen 187Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
17 maart 2015
Het is uiterst zorgwekkend dat mister Poetin na een weekje mysterieus onderduiken ineens verklaart, dat hij op het punt heeft gestaan om kernwapens tegen de Oekraïense soldaten op de Krim te gebruiken. Dat zou volkomen krankzinnig zijn geweest en dus zegt dat alles over deze zenuwzieke despoot. Blijkbaar is deze misdadige robot een week opnieuw negatief/vijandig geprogrammeerd en met nog strengere instructies ingepompt, met direct gevechtsoefeningen bij de IJszee, waar gas te halen valt. Alles draait bij hem om eigengewin en machtswellust, zelfs zijn grap over roddels is doorspeend van sarcasme en vilein. Die opgeblazen nepkerel deugt voor geen millimeter. Het is een laffe, doortrapte kapitalist. Het is gevaarlijk en angstwekkend dat zo'n man toegang heeft tot het installeren van kernwapens. Met zijn uitspraak over de Krim toont hij al aan, dat hij incapabel is voor zo'n hoge functie. De macht stijgt hem naar zijn geesteszieke hoofd. Hoe is het toch steeds maar mogelijk dat psychopathische heerschappen opklimmen tot opperste machtsposities? Hitler, Napoleon, Stalin, Ayatollah Ghomeini, Assad, Saddam Hussein, Ghadaffi, Videla, Pinochet, Franco, om maar een paar te noemen. En om Poetin daar natuurlijk bij te noemen, want die ontspringt die dance macabre zeker niet. Types als hij vallen volledig onder de noemer 'oorlogstuig'!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
3 maart 2015
Zeker speel ik hoog spel, anders kan ik het niveau van Poetin niet bereiken. De bewijzen zijn in Poetins geval onomstotelijk duidelijk, hoe kan je dat nog te ontkennen?! De boef in kwestie is een geslepen maffia-baas, die zichzelf en zijn aanhang op zwaar illegale wijze weet te verrijken, terwijl het arme, Russische volk hongert en verdwaasd toekijkt.
Of denk jij soms dat het toeval is, dat de grootste oppositie-leiders van Poetin vermoord zijn? Ben je echt zo naïef? Iedere intellectueel plukt de waarheid zo uit de ether, daarvoor zijn ordinaire rechtsgangen echt niet nodig en zelfs overbodig. Justitiesystemen zijn net zo zwaar corrupt als de grootgeldgrijpsystemen van dictators als Poetin.
Je zegt zelf dat ik 'zeer waarschijnlijk niet ver van de waarheid' zit, maar waarom aarzel je dan? Laat je toch niet zo misleiden, Annejan, want die narcistische, schizofrene, psychopathische tsaar bedot zijn in armoede wegkwijnende volk op uiterst egoïstische wijze. Poetins machtswellust gaat alle perken te buiten. Zijn lidmaatschap van de Russisch-orthodoxe kerk is een klinkklare farce, al stelt die geloofsrichting op zich ook geen mallemoer meer voor. Deze krankzinnige wereldleider verdient geen respijt meer, maar de acute genadeslag.
Heb je die duizenden demonstranten dan niet gezien? Die weten net als ik, dat Poetin vuil spel speelt en zelfs over lijken gaat!... Natuurlijk verdekt en via via om zijn positie niet in gevaar te brengen, maar reken maar, dat hij de giftige spin in het moorddadige web is!...
Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
2 maart 2015
Email:
ajkuperushotmail.com
Jij speelt hoog spel door Poetin als dader aan te wijzen voor en te beschuldigen van de moord op Nemtsov. Zeer waarschijnlijk zit jij met jouw hartenkreet niet ver van de waarheid, maar iemand, zelfs een tsaar als Poetin, is pas schuldig als bewijzen keihard zijn en bovendien niet van het tegendeel kan worden uitgegaan wegens onomstotelijk bewijs... .

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)