Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Vakantiegeld

Erg blij was ik toen wulpse Alie op visite kwam. Zij had met een ouderenclub een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer en vertelde haar verhaal erover en ging als volgt:

''Wij zaten boven op de publieke tribune en we hadden geluk want de minister president zagen we lopen tussen de met elkaar pratende leden. Wat is hij toch aardig, hé. Met een glimlach op zijn gelaat begroette hij de mannen en vrouwen en gaf ze een hand of een schouderklopje. Echt een president van ouwe jongens krentenbrood, een sfeer van kameraadschap. Hij wil graag populair overkomen.''

''Eerlijk gezegd, Alie, mag ik hem niet. Hij wuift moeilijke zaken gemakkelijk met een lach weg. Hij belooft leuke dingen, zoals vlak voor de verkiezingen, maar komt ze niet na. Nu lees ik weer, dat het vakantiegeld wordt belast, dus krijgen we minder eind mei. Leuk hoor. Hogere huren en je krijgt er geen cent bij en de regering maar zeggen, dat de koopkracht beter wordt. Miljarden gaan naar het buitenland en hier gaan veel gezinnen naar de voedselbank".

Schrijver: kees niesse, 9 mei 2015


Geplaatst in de categorie: vakantie

4.7 met 3 stemmen 128Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)