Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Ik zoek VOLGERS!

Wie o wie,
volgt mij in de strijd om behoud
Wie o wie, staat achter me,
als het gaat om

WWW.NEDERLANDS.NL

Wie o wie is net zo stuk als ik,
als het gaat om
De stekker eruit?
Wie?

ALLEMAAL?

Wie volgt me in de verwoede poging Johan
de helpende hand
EN het hart onder de riem te steken?

Ik ben 1

Wie volgt?

Schrijver: An Terlouw, 19 september 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.1 met 13 stemmen 308Er zijn 12 reacties op deze inzending:

Naam:
ebba
Datum:
25 september 2015
Ik hoop dat deze site blijft bestaan in deze vorm met interessante teksten. Een plezier om te lezen!
Naam:
Christelrekko@ziggo.nl
Datum:
22 september 2015
Ik doe mijn best heb de link gedeeld op Facebook en ik ga dat deze week nog een keer doen wie doet dat nog meer?
Naam:
Karel
Datum:
21 september 2015
Mijn excuses, ik heb de situatie verkeerd ingeschat. Beschouw mijn reacties als niet geschreven en veel succes en sterkte hier verder.
Naam:
Ankie van Rossum
Datum:
21 september 2015
Hallo An! Ik ben het helemaal met je eens, dat deze prachtige site niet verloren mag gaan.
Mijn stem heb je in ieder geval.
www.nederlands.nl moet blijven!
Naam:
An Terlouw
Datum:
21 september 2015
Gabrielle, dank je wel...we moeten er niet aan denken om " op te gaan in de meute" toch? Alles is al zo van twitter, Facebook en al die andere ( voor anderen misschien een uitkomst voor mij echt niet) je moet niet proberen OM te buigen, om MEE te willen doen...je moet gewoon JEZELF blijven en DAT bedoel ik...dan maar minder aantallen, die komen met de donkere dagen in aantocht vanzelf weer omhoog..lief, je reactie nogmaals dank voor je lieve compliment.
Naam:
An Terlouw
Datum:
21 september 2015
Karel, hierover verschillen we van mening....al is het aantal dan inderdaad terug gelopen toch blijft het de meest belezen site en voor iedereen toegankelijk....alleen als we allemaal negatief blijven doen en dus ook niks doen, dan is het snel gebeurd natuurlijk en DAT willen we toch niet? IK tenminste niet. Het spijt me als het je stoort dat ik er wat veel over schreef, maar het houdt me heel erg bezig want samen met gedichten.nl ben ik hier al vanaf 2001. Dus je snapt dat ik er echt alles aan probeer te doen om de " stop" te laten stoppen en dus gewoon www.nederlands.nl wil houden?!
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
21 september 2015
Je staat er niet alleen voor, An. En we laten ons door een paar anonieme lezers niet de mond snoeren. Kan me niet herinneren ooit hier iets van ene Karel gelezen te hebben. Kan aan mij liggen.

Voor de zekerheid even gecheckt. Heeft in 2013 en 2014 een aantal beweringen en hartenkreten geschreven. Als ik dan titels zie als: 'Ik heb het gehad met Fred', dan weet ik wel weer genoeg.

Dus trek het je niet aan, An. Jij bent een van de schrijvers hier die de site recht houden als anderen proberen het te ondermijnen. Je bent ook een van de mensen hier die nooit een ander aanvalt of vals bekritiseerd. Je bent een schat van een mens en een bevlogen schrijfster. Dus blijf schrijven, meid, en laat je geestkracht niet ondermijnen door mensen die een ander niet gunnen wat ze zelf niet kunnen.
Naam:
Karel zonder tje
Datum:
21 september 2015
Precies dat doet dus iedereen, weg klikken, en niet
meer lezen hier, steeds weer hetzelfde.
Naam:
An Terlouw
Datum:
21 september 2015
Karel bedankt voor je minder leuke reactie, zoals Joanan al schrijft is het met de site net zo als met de vluchtelingen, je blijft erover schrijven en weet je: als je hiermee niet zoveel van doen hebt, klik dan gewoon weg.
Naam:
christel
Datum:
21 september 2015
Hoi,

Ik zou het dood en doodzonde vinden, heerlijk om de stukjes te lezen en ik vind het een voordeel dat het van dezelfde schrijvers is je krijgt ongemerkt een betje een vriendje erbij!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
21 september 2015
Kareltje, je begrijpt de ernst van de zaak niet, het is voor vele vaste schrijvers op deze site erop of eronder. De hoeveelheid bezorgde inzendingen doet er dan ook niet toe. Het is een uiterst spannende kwestie en Johan Mostertman zwijgt vooralsnog na zijn onheilspellende column. Wij schrijven onverminderd en moedig voorwaarts, maar op 17 oktober kan de site zomaar uit gaan en dan is alles voorgoed voorbij. Dat wil zeggen, het is mooi geweest, maar nu toch volstrekt afgelopen. De grootste culturen zijn zo aan hun einde gekomen, bedenk dat.
Naam:
Karel
Datum:
20 september 2015
Het is niet erg aantrekkelijk voor bezoekers van de site om hier twintig keer teksten van dezelfde strekking te lezen. En dan ook nog door steeds weer dezelfde schrijvers.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)