Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Pauw pronkt met oubollige veren

Jeroen Pauw is een populaire gast op onze beeldbuis, maar hij dweept daarbij met steeds dezelfde, oubollige, vervelende gasten. Het is in wezen populariteitsterreur, wat hij tussen elf en twaalf 's avonds bedrijft. Men denkt dat hij goed in orde is, gezien zijn geslepen tronie en zijn gebekte feedback, maar ondertussen lapt hij alle journalistieke regels aan zijn gelikte laars.

Opnieuw en opnieuw krijgen we Peter R. de Vries en die cynische advocaat Gerard Sprong te zien. De Vries mocht onlangs zelfs uitleggen waarom hij facturen inzendt na aanwezigheden bij Pauw. Ik weet niet hoe het u vergaat, maar dit lijkt toch heel veel op vriendjespolitiek en elkaar flink spekken. Ik zie dan ook nauwelijks nieuwe gezichten bij Pauw en als ze er al zijn, dan zijn het vaak zielige niemandallen. Jeroen Pauw is een marionet van de rechtse opiniemakers en verder maar een slappe zak.

De pronkende pauw Jeroen Pauw is een grote bedrieger, die volop aan volksverlakkerij doet, net als VW. Hij gaat steeds minder de diepte in, omdat hem dat goed uit komt, gezien zijn oppervlakkige, algemene belangen. Pauw & Witteman had nog een integer cachet, maar Pauw tart alle internationale mensenrechten. Jeroen is afgezakt naar het niveau van een kermishandelaar, die met buksen zijn publiek verleidt om raak te schieten en debiele knuffels te winnen. Persoonlijk schiet ik graag op het debiele gedoe van superlauw Pauwtje. Vooral heel pijnlijk in zijn dikke kont!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 24 september 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.8 met 4 stemmen 111Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
25 september 2015
Je hebt een punt, Joanan. Nu Pauw niet meer met Witteman samenwerkt, komt zijn oorspronkelijke RTL flair weer om de hoek kijken. Daardoor lijken zijn programma en dat van Umberto ook steeds meer op elkaar. Op zich niet zo erg, dat die hard ingeslepen verzuiling tussen de publieke en de commerciële omroep wat aan het verzachten is. Maar ik moet bekennen dat ik Witteman graag bij Buitenhof zie, en ook zijn programma Meesterwerken vind ik zeer de moeite van het kijken waard. Witteman blijft toch een vakman pur sang. En die kwaliteit moet wel op tv blijven, bij welke omroep dan ook!
Naam:
An Terlouw
Datum:
24 september 2015
Zo Joanan, gram gehaald? Tjonge jonge die gast kan temet niet meer zitten als jij hem onder handen genomen hebt...ik heb tenminste gelachen, al is het niet mijn stijl....

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)