Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Drop elitetroepen in Raqa

Syrië is nu al een spookland en daar gaan de Russen een flinke schep bovenop doen. De meeste slachtoffers van hun ongekend harde bombardementen zijn tot nu toe burgers. Hoe kun je daar nog doelgericht bombarderen als alles en iedereen door elkaar heen loopt. Precisiebombardementen zijn grotendeels een illusie in dat vernielde rampland, waar een burgeroorlog alle vertrouwen in elkaar heeft vernietigd. Die smerige tiran Assad kan zich onmogelijk nog de president van Syrië noemen, daar hij duizenden Syriërs zonder pardon heeft laten vermoorden. Zo gaat een waardig president niet met zijn tegenstanders om. Poetin heeft geologisch strategische belangen bij wat nog rest van Assad's Syrië en daarom helpt hij nu zijn vriendje in het kwaad door het Vrije Syrische Leger plat te bombarderen. Beiden wassen hun handen als keurig nette heren in driedelig pak in onschuld. De vermommingen van het kwade zijn talloos.

De Russische voorlichtingsdiensten zeggen dat ze de inhumane wreedaards van IS willen uitschakelen, maar ondertussen is hun voornaamste doel eerst de tegenstanders van führer Assad. Waarom denken wij anno 2015 nog steeds dat wij op macht en praal beluste leiders nodig hebben, die zich vervolgens ontpoppen als gewetenloze bloedhonden, die bevel geven tot massavernietiging? Presidenten, kabinetten en oorlogstuig zijn overbodig en zwaar ouderwets. In wezen moeten we ook van die 'brave' systemen af. Iedereen kan wel zijn eigen president en hoofdmaarschalk zijn. Puur hiërarchische nonsense wat we krijgen voorgeschoteld en wat we in onze magen laten splitsen. De Russische gevechtspiloten doden door de CIA opgeleide soldaten, die tegen Assad vechten. Rusland en Amerika zeggen dat ze op één lijn zitten, maar dat is maar voor de schijn, voor de lieve vrede. Ondertussen broeit er veel onvrede.

Amerika wil Assad liever kwijt dan rijk, maar als die Russen hem zo graag aan de macht willen houden, dan kunnen ze daar nog wel mee leven, mits die veel grotere vijand IS met hand en tand wordt uitgeroeid. Ik opperde al eens, dat Rusland ons daarbij zou moeten helpen en dat lijkt nu bewaarheid te worden, althans, het begin is er. Dat er grondtroepen moeten komen, is duidelijk en België loopt daarin voorop. Alsof je naar Laurel & Hardy in het vreemdelingenlegioen zit te kijken. IS helemaal uitbannen is wellicht een te hooggegrepen opdracht, maar je kunt ze wel zoveel mogelijk de genadeslag toebrengen, zodat de overgebleven, zwaargestoorde killers/gifslangen/kaaimannen/dracula's ondergronds moeten gaan en nog nauwelijks iets kunnen uitrichten. Hun verdraaide islamleer is een wereldwijde schande en een Allahloze misleiding. Wanneer een geloofsovertuiging leidt tot veroordeling, zichzelf aangemeten meerderwaardigheidscomplexen, uitsluiting, geweld en moord, dan is zo'n geloofsovertuiging absoluut niet uit God.

IS is het nieuwe nazisme, dat alsmaar verder wil oprukken. De vrijheidsminnende landen dienen te samen tegen die bizarre bedreiging op te treden door alles op alles te zetten en niet meer gemakzuchtig af te wachten tot die brandhaard misschien uit zichzelf uitdooft, want dat gaat echt niet gebeuren. Daarom pleit ik voor een zo breed mogelijke coalitie van landen, die het leven van ieder individueel mens wel hoogachten en die eeuwenoude kunstschatten wel met respect bejegenen. Die vrouwen evenwaardig aan mannen vinden en hen niet als sexslavinnen misbruiken, die minderheden en homoseksuele mensen niet veroordelen en afslachten. Kortom, de restanten van het aardse barbarisme dienen te worden bestreden en niet louter diplomatiek, zoals sommige softies beweren. Drop wereldwijde elitetroepen in Raqa en zaai volstrekte paniek in het hart van die IS-ers, pleeg een geslaagde staatsgreep door de hoge omes meteen uit te schakelen, waardoor de ja-knikkende navolgers onbestuurd in de val lopen en makkelijk te overmeesteren zijn.

Hiroshima en Nagasaki kregen twee atoombommen op hun nek. Dat was voor het Japanse volk vreselijk afschrikwekkend, terwijl Japanners naast hun destijds wrede kanten ook zoveel nederige en respectvolle kanten kennen, wat bij de IS-ers totaal ontbreekt. Een atoombom is verschrikkelijk, maar wat de IS-ers dagelijks doen is nog veel verschrikkelijker en misschien moeten we inplaats van die elitetroepen maar gewoon een atoombom op Raqa gooien en daarna eens kijken in hoeverre ze nog wat te brommen hebben. Hen maar eens flink afschrikken, lijkt mij, gezien hun wereldwijd vrede-ontwrichtende praktijken geen abnormale optie. Soms moet je vuur met vuur bestrijden!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 2 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: oorlog

4.0 met 2 stemmen 2.322Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 oktober 2015
Tiep Raqa in en kijk naar de foto's, die daarbij geplaatst zijn. Je kunt zien dat het daar volop woestijngebied is. De stad zelf is al zo goed als verwoest en er liggen overal afgehakte hoofden. De burgers daar zijn allemaal geïndoctrineerd om als IS-er mee te vechten met hun smerige oorlog. Zelfs de kinderen, de nieuwe generatie IS-ers worden getraind om killing machines te worden en velen zijn het al. Kindsoldaten zijn net zo erg als volwassen soldaten. En dan die dikke moekes met hun kalashnikovs op hun valse memmen, vooruitstekende mortieren. Alles is daar al besmet door zwaar vergif, vooral geestesgif. En vergeet niet wat ze nog in petto hebben voor de rest van de wereld, dat is pure haat, moord en doodslag, verkrachtingen, verminkingen, onthoofdingen, het vernietigen van kunstwerken en cultuurgoed, gedwongen indoctrinatie, vrouwenonderdrukking en vrouwenmisbruik, homohaat, christenenhaat, religiehaat, behalve jegens hun eigen religie, waarvan ze ons de barmhartige en liefdevolle vruchten tonen. Hun gif is erger en gevaarlijker dan de uitwerking van een atoombom op Raqa, al heb je gelijk, het is geen subtiele en natuurvriendelijke optie. Dan eerst maar een bommenlawine proberen met honderden bommenwerpers van een wereldwijde coalitie, inclusief de Russen. Volgens mij hebben ze nog niet eens één straaljager tot hun beschikking en zeker geen kernwapens. Iran gaat er grondtroepen naartoe sturen en dat is positief nieuws. Heeft het opheffen van de boycots jegens dat land direct een positieve wending inzake de strijd tegen die verdomde, vernielzuchtige mammoeten van IS. Ze zijn trouwens de laatste maanden al veel stiller geworden en de dreiging van hun internetfilmpjes is al uitgespeeld. Het kwade verzwelgt grotendeels zichzelf.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
3 oktober 2015
Als er een atoombom bestaat, die heel gericht alleen de IS-terroristen doodt, die verder geen burgerslachtoffers maakt, en vooral geen kinderen, die geen honderden jaren durende straling achterlaat met alle nare ziektes vandien voor alle volgende generaties, die geen stralingsafval veroorzaakt dat het plantenrijk en het dierenrijk op onze aarde en in onze oceanen vernietigd, als er zo'n atoombom bestaat, dan mag hij snel ingezet worden om die IS-ers op te ruimen. En dan inderdaad maar hopen dat ze er zelf geen hebben om terug te gooien, want dan gaan we allemaal naar de *****n.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
3 oktober 2015
En hoe leg je deze mening dan uit aan de Japanners, die wel gestraft werden met twee van die ondingen, terwijl zij veel en veel minder moorddadig waren, dan de satanisten van IS? Het gaat mij om het schrikeffect, om hun schrikeffecten van filmisch vastgelegde en verstuurde onthoofdingen te overtreffen. Ik overdrijf om hen af te schrikken. Eerst is een massaal bombardement noodzakelijk en daarna het droppen van speciale eenheden. Maar indien dat onvoldoende oplevert, dan kan een atoombom een reële optie zijn. Je moet die onmensen in het hart treffen om ze uit te schakelen. Al die omliggende bewegingen lossen het kernprobleem niet op. Voor elke IS-er zou ik wel een atoombom willen gebruiken. Je onderkent het kwaad van die vuile rotzakken, die des duivels zijn, Beëlzebub zelf. Ze moorden, verkrachten en stelen dagelijks iedereen en alles wat hen voor de voeten komt. Ze willen de hele wereld tiranniseren en opruimen qua anti-islamitische entiteiten. Met hun zwaar beperkte iq's bepalen ze hun uitvoeringen. Het zijn losgeslagen, zwaarkrankzinnige primitievelingen, die met al hun stupiditeit wel zeer gevaarlijke wapens gebruiken. Peuters met machinegeweren. Apen met mitrailleurs. Ik ben die imbeciele etters meer dan zat. Ze verdienen het niet om hun mislukte incarnatie door te zetten. Wie dood en verderf zaait en verder niets kan wat mij betreft inderdaad een atoombom op zijn/haar dak krijgen!... Ze hebben het er zelf naar gemaakt!... Als ze zelf atoombommen ter beschikking zouden hebben, dan zouden ze die allang op ons afgevuurd hebben, denk daar maar eens over na!...
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
3 oktober 2015
Ik kan een heel eind meegaan in je betoog, maar ik ben voor algehele uitbanning van alle atoombommen, alle kernenergie, en alle aanverwante gebruik van dit soort energie, tenzij er een strikt medische noodzaak voor is, zonder enig alternatief. En zelfs dan vind ik het kernafval zo'n groot probleem voor onze toekomst, dat het slechts in zeer beperkte mate en onder zeer strikte voorwaarden gebruikt mag worden. Want al die kernenergie die de afgelopen eeuw is rondgegaan, neergegooid, in zee gedumpt en op land begraven, dat krijgen we ooit tiendubbel dik terug op ons bordje. En de effecten daarvan maakt IS in vergelijking tot een paar moordende vliegjes. Die weliswaar trefzeker uitgeroeid moeten worden voor het welzijn van ons allen. Maar wel graag met andere middelen, die niet erger zijn dan de kwaal.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)