Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Snapt iemand het nog?

Zomaar een dagje nieuws, met twee (natuurlijk zijn er meer) onderwerpen die me een soort van woest maken. In Engeland wordt een moslimjongen van tien jaar omtrent een tikfout aangezien voor een toekomstige terrorist. Nou kan ik niet in de toekomst kijken, maar snap de commotie wel, want iedereen loopt op zijn achterste benen, als het om rare berichten gaat.

En zeg nou zelf: hoe je het ook wendt of keert, we zijn allemaal op onze qui vive, een rugzak, oei, misschien een bom, een dik gekleed persoon, een bomgordel? Of gewoon teveel gegeten en te zwaar, maar dat laatste daar lopen ze (ook ik) aan voorbij.

Gevaren liggen op de hoek, letterlijk en figuurlijk. Maar dan twee stukjes die we nog bozer maken (zo gezond om nieuws te lezen tegenwoordig) zwemlessen zijn voor een groot deel weg bezuinigd voor Nederlandse kinderen maar.....de kinderen van vluchtelingen krijgen zwemles..?

Dus Nederlandse kinderen mogen verzuipen en het bekijken. Dan nog een super stukje over een super interessant onderwerp betreffende de zorg, de vergadering was zo indrukwekkend dat de HOOGSTE INKOMENS groep zat te slapen....

Dat laatste is nou met recht Slapend Rijk Worden. Grrrrrrrr

Schrijver: An Terlouw, 20 januari 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 1 stemmen 78Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)