Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Tete staat terecht terecht.

Woensdag stond Kenny Tete (basisspeler bij Ajax) voor de rechter: hij was aangehouden voor het uitschelden van een politieagent in december. Niet de gewone gebruikelijke termen werden er gebruikt, want ik denk dat de agent dan nog wel over zijn hart had gewreven, immers komen bekende Nederlanders soms overal mee weg, maar nee, de dommerd had de agent toegebeten dat hij miljoenen verdiende en dat de agent maar....de agent was maar....de agent, ik stok hier, ik huiver hier, ik heb moeite met het herhalen van het woord dat die dwaas, die onbegrijpelijke domkop, die druiloor gebruikte om zijn miljoenen kracht bij te zetten.

Kracht die de mensen die met dat specifieke probleem te maken hebben hard nodig hebben, maar die oetlul die zijn hersens niet op de juiste plaats heeft zitten, gebruikte het woord....jawel, gebruikte het woord...verdorie ik KAN het niet opschrijven..

Nu staat die mafkees dan voor de rechter, nu mag hij gaan uitleggen wat het verschil is tussen miljoenen 'verdienen' en een agent toebijten dat hij een kankerlijer is....pffff zo dat staat er..

Een rechtvaardiging is er niet, geen geld staat er tegenover, maar dat geld hè. Die miljoenen, die heeft hij in IEDER GEVAL NIET VERDIEND MET ZIJN HERSENS, want iemand met HERSENS gebruikt dit woord niet.

Schrijver: An Terlouw, 28 januari 2016


Geplaatst in de categorie: taal

4.0 met 1 stemmen 58Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)