Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

ZELFONDERZOEK

Met een bepaalde regelmaat breng ik mijn sprookjesachtige pennenvruchten op de site www.nederlands.nl.
Tja, wellicht heb ik een neurotisch brein vol denkbeelden, die schots en scheef staan, kant noch wal raken. Ik heb nu eenmaal behoefte om dit naar buiten te gooien....
Dring ik deze verhalen mijn lieve lezers te veel op? Begrijpelijkerwijze lezen ze verhalen, die meer met de werkelijkheid overeenkomen en overeenstemmen met het verstandelijk vatbare.
Maar elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Daarom meen ik toch door te kunnen gaan met mijn gebruikelijke verhalen.
Al te veel kunnen ze hier beter niet verschijnen, maar een enkel dwaas en flauw verzinsel mag toch voor een vrolijke noot zorgen.

Schrijver: Han Messie, 20 februari 2016


Geplaatst in de categorie: psychologie

3.8 met 5 stemmen 107Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
21 februari 2016
Email:
hmessielive.nl
Beste Gabriela, Lilith, Ton en Gunter,

Mijn hartelijke dank dat jullie allemaal mij een hart onder de riem willen steken en dat ik word aangemoedigd om in mijn eigen stijl door te blijven schrijven,


Een hoeraatje voor jullie woorden!
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
21 februari 2016
Je hebt een heel eigen stijl van schrijven, Han. Je verhalen zijn snel te herkennen als geschreven van jouw hand. Dat maakt ze uniek. Dat is zo mooi aan deze site, want dat zie je bij meer schrijvers hier. Dus gewoon blijven schrijven!
Naam:
Lilith de Wit
Datum:
21 februari 2016
Gewoon schrijven wat in je hart leeft, Han. De redactie beslist wel of het geplaatst wordt, en de lezers beslissen wel of ze het lezen. Jij hoeft alleen te beslissen of je op wilt schrijven wat er aan verhalen in je leeft. En daar is voor een schrijver natuurlijk maar één antwoord op mogelijk!
Naam:
Ton Hettema
Datum:
20 februari 2016
maar natuurlijk, beste Han
vrolijke noten, kluchtige fantasieën,
'n enkele tenenkrommende passage,
opbloeiend uit een kleurig brein,
wat zou daar voor bezwaar tegen kunnen zijn?
Wat mij betreft: schrijf naar hartelust
Naam:
Günter Schulz
Datum:
20 februari 2016
Jouw openheid en eerlijke, serieuze omschrijving van dit verschijnsel is ronduit ontwapenend. Ook ik zit met vrijwel dezelfde vraag, zij het, dat ik meer autobiografische elementen in een tekst verwerk. Ik lees jouw zg. "dwaze en flauwe verzinsels" graag. Over niet al te lange tijd hoop ook ik de draad weer op te pakken. Perikelen rondom een al lang lopend medisch traject waarin ik me bevind, zullen dan hopelijk goed worden afgesloten. Ik heb goede hoop, dat mijn tanend concentratievermogen dan geleidelijk weer terugkeert. Blijf vooral schrijven, Han.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)