Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

In vrede met ....

Wanneer ik de wanhoop van de wereld in mij voel groeien omdat ik er mij luttele seconden werkelijk mee verbind, word ik bij het minste geluid in de nacht wakker en voel de angst voor wat ikzelf en mijn kinderen in deze chaos van het leven zouden kunnen vinden en meemaken.

In mijn gedachten, zoekend naar rust, ga ik dan liggen waar de zwanen in hun schoonheid op het water rusten en de grote reiger zich in zijn kalmte voedt en kijk ik naar de lotusbloemen die vol trots hun hart naar de zon richten om haar warmte op te vangen.

Ik kom tot rust door de beelden van moeder natuur die het leven niet belasten met de voorbedachtheid van verdriet.
Ik kom tot stilte in mijn denkende beelden in de aanwezigheid van het geluidloze geluid van stilstaand water, met boven mij de aankomende sterren na een drukke dag, blind wachtend op hun zacht nachtelijk schitterend licht.

Voor één keer wil en kan ik rusten in de genade van de wereld,
en voel ik de vrede in mijn denken.
In mijn dromen ben ik altijd vrij ...

Schrijver: Katty wijns, 19 juli 2016


Geplaatst in de categorie: wereld

3.7 met 7 stemmen 186Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
19 juli 2016
Mooi, Katty, de tirannen van deze dwaze aardkloot kunnen inderdaad je dromenwereld niet knevelen en verstikken. En aangezien het dromenleven het echte leven is, hebben die aardse wreedaards totaal geen invloed op de essenties van jou en de jouwen. Zelfs niet als die autoritaire machtswellustelingen je in de realiteit zouden lastig vallen!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)