Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

HAND IN EIGEN BOEZEM

Zo'n zes jaar lang heb ik mijn gedichten geplaatst bij www.gedichten.nl. Daarna voelde ik aan dat ik toch over mijn dichterlijk hoogtepunt heen begon te komen.
Zowel voor mijzelf als voor bovengenoemde site vond ik het min of meer een afgang om ermee door te gaan. Wel plaats ik nog gedichten van reeds overleden dichters op het tabblad poezie.
Eigen gedichten plaats ik uitsluitend nog op www.leesgedichten.nl, waar, volgens mij, toch wat minder hoge eisen gesteld worden dan bij www.gedichten.nl.
Sommige van mijn gedichten zet ik om in proza-vorm om ze vervolgens naar de tabbladen hartenkreten, beweringen of beschouwingen van www.nederlands.nl te verwijzen.
Zo wens ik voortaan door te gaan. Ik hoop dat u het met mijn voornemen eens bent.

Schrijver: Han Messie, 27 januari 2017


Geplaatst in de categorie: werk

3.7 met 3 stemmen 554Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
28 januari 2017
Email:
agschulzziggo.nl
Met alle respect gelezen, Han. Ook ik heb op 12-12-2016 onder mijn eigen gedicht mijn motivatie om met inzendingen op gedichten.nl te stoppen dit feit in een eigen reactie aangekondigd. Ik had nog niet eens een dichterlijk hoogtepunt bereikt en meende toen aan te voelen, dat de échte dichters niet op mijn bijdragen zaten te wachten.

Wél bezoek ik nog graag en regelmatig deze site om mooie inzendingen te lezen.
Naam:
Han Messie
Datum:
28 januari 2017
Email:
hmessielive.nl
Hanneke en Jacob, mijn dank dat jullie mijn standpunt inzien, mij tegelijk bemoedigen en aan te raden door te gaan met hetgeen er nog in zit.
Naam:
Hanneke van Almelo
Datum:
28 januari 2017
Han, zoek en vind de plek die bij je past, zou ik zeggen. En weet je, de belangrijkste boodschap die een schrijver/dichter doorgeeft, zit niet in de woorden, maar tussen de regels... Op schrijverschap!
Naam:
Jacob van Schaijk
Datum:
27 januari 2017
Op tijd afzwaaien is een kunst die weinigen beheersen. Als jij vindt dat voor jou die tijd is gekomen is dat een respectabel besluit.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)