Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bericht voor mijn mede-scribenten en lezers op Nederlands.nl

Geachte mede-scribenten en lezers op www.nederlands.nl

Graag zou ik uw reacties vernemen op mijn laatst-ingediende teksten op deze site. Het heeft nooit aan reacties ontbroken, dus waarom nu niet meer? Is het nu beneden de maat wat ik gepresenteerd heb? Daar wil ik ook wel graag van op de hoogte komen!

Dus graag zou ik willen dat er wat respons komt
Ben zeer benieuwd!

Ineke Broeckx
Tilburg

Schrijver: I.Broeckx, 1 maart 2017


Geplaatst in de categorie: algemeen

2.2 met 6 stemmen 197Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
2 maart 2017
Attentie, ter info.

Om een reactie te kunnen plaatsen is het geheel niet nodig om zich te registreren.
Alleen het invullen van -de- of 'n naam en het email-adres is dat voldoende
( met de keus al dan niet inbeeld!)
Om te kunnen stemmen is wel registreren een must.
Om de toen soms voorkomende "soort" van privé stemmachines uit te schakelen.
Naam:
An Terlouw
Datum:
2 maart 2017
Karel, ik ben al jaren op deze site, pak weg 15 -16 of zo. In 1 e instantie alleen voor anderen, vanwege de waardering, later puur om het feit dat ook anderen waarderen dat ik gewoon open ben. DAN is deze site een prima platform, anders geformuleerd: je schrijft tenslotte altijd uit jezelf en ventileert dat vervolgens. En voor jezelf schrijven is: wanneer je hoofd vol zit met indrukken, dat net als Ineke neerzetten?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
2 maart 2017
Ik denk dat je deze vraagstelling nooit had moeten beginnen, omdat er altijd negatieve, minderbedeelde criticasters in de weer zijn, die gevestigde schrijvers willen vloeren en uitschakelen. Je schrijft zeer aangenaam en boeiend en hopelijk eens buiten de stadsgrenzen van jouw geliefde woonstede, omdat daar nog veel meer te halen valt.
Naam:
Jacob van Schaijk
Datum:
1 maart 2017
An schrijft: "Ik schrijf, puur voor mezelf en vind dit een perfect platform."

Dat lijkt mij een mooi uitganspunt. Reacties en waarderingen zijn extraatjes, een bonus.
Naam:
Karel Jong
Datum:
1 maart 2017
Ik begrijp An over: 'ik schrijf puur voor mezelf en vind dit een perfect platform'. Blijft toch vreemd. En wel dat je voor jezelf schrijft (wat is dat overigens) en toch een platform (openbare plek met kans op commentaar en beoordeling) 'perfect' vindt. Tenzij ik haar verkeerd begrijp.
Naam:
An Terlouw
Datum:
1 maart 2017
Ineke, Goeiemorgen en natuurlijk wordt je gelezen, dat is bij mij ditto, maar het schijnt om twee dingen te gaan. Soms komen reacties er domweg niet onder te staan: reden? Geen flauw idee. Het is ook voor de mensen die geen lust hebben tot het maken van een inlognaam, blijkbaar teveel moeite. Daar betrap ik mezelf ook op. En zeg nou zelf: plaats jij ook reacties net zoveel als je schrijft? Want: restricties zijn, niet vaker reageren dan....vul maar in. Dan moet je keuzes maken. Dus gaat het niet om de persoon, ook nietom het geschrevene, maar puur en alleen om: kijken bij wie je reageert. Het gaat er mij allang niet meer om hoe vaak men leest en/ of reageert. Evenmin het geven van een cijfer. Ik schrijf, puur voor mezelf en vind dit een perfect platform.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)