Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Ongelooflijk

De dramatiek rondom Welzorg haalde een aantal malen het nieuws. De leverancier van hulpmiddelen voor mensen met een handicap nam het niet zo nauw met het nakomen van afspraken. Dat was in veel gevallen dermate lastig dat ook al was er een datum en tijd afgesproken, de klant vaak, tot zeer vaak voor niks thuis zat. Domweg, omdat men niet kwam opdagen!

Waardeloos, ook wij waren een aantal malen de klos: binnen zitten terwijl het niet nodig is, maar we zijn nog dermate mobiel dat we toch nog wel buitenkomen, echter: als er iemand een afspraak met je heeft, tja dan blijf je thuis. Het item dat 't nieuws haalde was iemand die verder geen kant opkon en twee lekke banden van haar rolstoel had.

Ze zat thuis, kon nergens heen. Drama op drama, na een paar maanden kwam er een brief: we zouden voortaan te maken krijgen met een andere leverancier...jawel. Eerst zien, dan geloven.

Ik ging een uurtje geleden even aan de pc om een formulier in te vullen op de site van de nieuwe club, omdat er storing zit in mijn gemeente cabrio. Tien minuten later rinkelt mijn telefoon....ehhhh, ehhhhhh, jawel de nieuwe leverancier belt me met een afspraak voor a.s.woensdag.

Ik geloof dat ik nog niet eerder zoveel ehhhh heb gezegd in een telefoongesprek, nog even woensdag afwachten, maar ik heb er zomaar een bijzonder goed gevoel bij....
Wordt vast vervolgd.

Schrijver: An Terlouw, 3 april 2017


Geplaatst in de categorie: welzijn

4.5 met 2 stemmen 69



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)