Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Euthanasiepoeder

Ik heb net een beetje met Google gezocht naar "euthanasiepoeder". Wat het legale middel is weet ik nog niet, het illegale wel. Het gaat om Pentobarbital. Dit is de heilige graal voor mensen die op waardige wijze een eind aan hun leven willen maken. Volgens mij een grondrecht van de mens, maar de overheid blijft dwars liggen. Zo staat er op het bezit van Pentobarbital een boete van 81.000 euro en een gevangenisstraf van vier jaar. Volstrekt krankjorum vind ik dat. Moet men dan maar voor de trein springen of van een hoog gebouw duiken?

Zelf weet ik een manier om met alledaagse middelen een bepaald gifgas te maken. Dat gas werkt snel en vrijwel pijnloos. Je krijgt het even benauwd misschien. Helaas kun je het alleen gebruiken met goede voorzorgmaatregelen ter bescherming van omwonenden. Doe het verkeerd en je neemt de hele buurt mee. Maar wat doe je als je echt wanhopig bent? De gekste dingen, vrees ik. Daarom hou ik relevante informatie maar voor me. En ik beloof dat als ik het ooit zelf gebruik, alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zal nemen.

Schrijver: P.E., 15 september 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.7 met 3 stemmen 326Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
V. Lucht
Datum:
16 september 2017
Duidelijk.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
15 september 2017
Het gaat nu alleen nog maar om dat geheime zelfdodingspoeder, maar het eveneens witte poeder cocaïne werd door Sigmund Freud al aangeraden voor zwaar depressieve, suïcidale mensen! Ik zou het wel weten!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)