Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De treurzang van de miskende trouw.....

.....en daar sloeg ik die hond gade, die herdershond, die ongeduldig, gespannen en ongerust wachtte op zijn bazinnetje die verdwenen was in dat gebouw en die haar zo dolzinnig en enthousiast kwispelend begroette bij haar terugkomst.....

Zo wachtte ik op jou, gedurende die zeven jaar van mijn kostbare, unieke, eenmalige leven dat ik liefheb boven alles, zo verspilde ik mijn kapitaal, mijn menselijke, emotionele en geldelijke kapitaal alleen maar om jouw stem te horen, mijn beste en unieke vriend; zonder resultaat.

Mijn liefde wilde niet sterven; ik hield deze in leven, eveneens tevergeefs; je begreep zelfs niet en nooit wat de mensenwet; het morele gebod van de trouw, zo hoog in mijn vaandel, voor mij betekent.

Je liet me later opnieuw in de steek. Mijn handen strekken zich nu krachteloos en machteloos uit naar je verre, onbereikbare continent.

Verwacht niet dat ik het kapitaal van mijn liefde en vriendschap nog eens en opnieuw tevergeefs stort in de bodemloze put van je vuile, smerige desertie, van je brute en grenzeloze achteloosheid en verwaarlozing......

Schrijver: I.Broeckx, 7 oktober 2017


Geplaatst in de categorie: spijt

2.0 met 2 stemmen 60Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)