Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Het noodlottige parcours van een geestesziekte......

Haar flatje was me niet onbekend gebleven. Ze had er niets van weten te maken. Twee lusteloze, slome vissen zwommen er rond in een kom; een teken van leven. Dat was alles.

Was haar daad te voorzien geweest? Alleen de zeventiende verdieping bood haar nog soelaas toen haar val een feit was.
Haar tranen hadden ons de weg moeten wijzen; haar tranen van wanhoop en vertwijfeling om haar geestesziekte die haar noodlottige parcours volgde dat tot de ondergang leidde.

De dierbaarsten, de liefsten rouwen en storten hun tranen in de bodemloze put van het verlies. Hadden zij niets kunnen doen, hadden zij geen stukje vasteland kunnen veroveren op de afbrokkelende kust? Hadden zij haar ruïneuze persoonlijkheid niet kunnen stutten met de pijlers van liefde, vriendschap en vertrouwen?

Schrijver: I.Broeckx, 18 oktober 2017


Geplaatst in de categorie: overlijden

5.0 met 1 stemmen 114Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
18 oktober 2017
Nee, Ineke, niet zij was geestesziek, maar haar omgeving was/is geestesziek! 'Es ist die Umwelt!', dichtte ik eens zeer spitsvondig en ik wist wel degelijk waarover ik sprak. De meest kwetsbaren zijn prooidieren van de aangepaste tirannen met arrogante hoogmoedswanen. De liefsten gaan tenonder door kwaadaardige botterikken zonder enige vorm van humanistische finesse. Haar tragische overlijden is door brute kannibalen veroorzaakt, de moordzuchtige rotzakken, de zogenaamde normalen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)