Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een pakket van de bedeling........

Iemand moet gedacht hebben: "Ik/we ga/gaan voor die stumperds ook eens iets doen". En zo mocht ik, bij uitzondering, een kerstpakket komen ophalen in een buitenwijk, in een uithoek van de stad.

De Frans Erensstraat is nog moeilijk te vinden. Wie mijn weldoener en voorvechter is, blijft onduidelijk. Aan de deur in de genoemde straat tref ik een mede-armoedzaaier, een mevrouw die als "Fremdkörper" en "Outcast" eveneens buiten de boot gevallen is. Het pakket is zwaar, maar bevat uitsluitend waardeloze artikelen waarmee niemand iets zou kunnen en ik al evenmin.

Een brevet van onvermogen en een grote aanleiding tot veel plaatsvervangende schaamte......

Schrijver: I.Broeckx, 1 januari 2018


Geplaatst in de categorie: kerstmis

3.0 met 4 stemmen 121Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
2 januari 2018
Mysterieuze zaak. Is het van mister Scrooge? En waarom moest je die doos vol 'waardeloze artikelen' ook nog zelf ophalen bij een andere armoedzaaier? Bestaat er daar in Tilburg een gewetenloze sadist, die er genoegen in schept om arme vrouwen te beduvelen? Heb je al aangifte gedaan of ga je zelf proberen deze criminele Kerstman te ontmaskeren? Begin dan met die vrouw, die jou dat pakket overhandigde, te ondervragen. Zo beland je zomaar ongevraagd in een detective-verhaal. Laat ons de vorderingen weten s.v.p. (-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)