Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Angeline, wat een verrukkelijk kind en het vliegtuig!!

Ik had na de incheck & controle op Malaga-Airport afgelopen avond mezelf getrakteerd op een Heerljk Helder Heinken-Biertje toen een plaatje van een jong gezin plaatst nam aan de tafel naast me.

Parmantig zat een klein meisje op een grote stoel een danootje te smikkelen.

Het streelde mijn liefde voor kinderen en natuurlijk als natuurlijke referentie mijn eigen dochter Giulia, nu al weer 11, maar nog meer toen dat kleine ding zo kindvriendelijk kwam kennismaken en ik dacht dat is een ondernemend type, zoals ook mijn dochtertje!

Ze reikte haar handje en gaf de liefste glimlach, die ik ook zo goed ken van mijn eigen dochtertje Giulia, maar ik zei wel direct, dat ze het kennismaken eerst aan haar papa en mama moest vragen, waarop ze knikte en direct zei dat ze Angeline heette en bevestigde met haar liefste zo aandoenlijke lach, dat ze 2 jaar oud was.

M’n verlangen naar mijn eigen dochter groeide en gloeide mijn gezicht tot rood over mijn oren, dus ik ging als vanzelf op mijn knieen voor Angeline en diep in mijn hart ook voor mijn Giulia om op gelijk nivo dit moment vast te leggen, want wat voelde ik ook dat kind in mij van anno 1952.

Zij Angeline 2 jaar, mijn Giulia al weer 11 en ik anno 1952, time flies, zo ook ons vliegtuig, wat voor onze Giulia de grote vogel heet!


Zie ook: http://www.janjacobkrediet.nl

Schrijver: Jan Jacob Krediet, 8 maart 2018


Geplaatst in de categorie: kinderen

2.0 met 2 stemmen 90Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)