Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Privacy

Momenteel ben ik op Gran Canaria. Daar heb ik met Google gezocht naar te koop staande huizen. Ook heb ik naar hotels hier gezocht en naar hotels in Hammerfest, Noorwegen.
Prompt word ik op onder andere de tv-gids doodgegooid met advertenties voor huizen en hotels in heel Spanje en ontvang ik berichten over hotels in Hammerfest. Dit hoewel mijn privacy-instellingen op maximaal staan en ik cookies steeds verwijder. Dat dacht ik althans.
Hoezo privacy?

Schrijver: Jacob, 22 maart 2018


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 4 stemmen 120Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
9 april 2018
Klopt, hoeveel privacy-instellingen je er ook op hebt staan, dat schijnt niets uit te maken.
Ze breken er in en door.
Wie veel op het internet zoekt, kijkt, enz.
moet dagelijks zijn inkomende-mail "schoonwassen" is bijna een dagtaak!
Naam:
Günter Schulz
Datum:
23 maart 2018
Alleen al bij het zien van bijgevoegde foto komt het vertrouwde en prettige gevoel weer naar boven. Gran Canaria was vanaf 1989 t/m 2015 14 keer ons vakantiedoel. Nu wij, ook al met het oog op onze leeftijd met de erbij behorende lichamelijke beperkingen hebben moeten besluiten dit eiland niet meer te bezoeken, denken we nog altijd met een tikkeltje "Fernweh'" aan deze mooie jaren op dit prachtige eiland terug.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
23 maart 2018
Maak je geen zorgen, beste Jacob, dit overkomt ons allemaal, al zijn we niet allemaal in staat om een huis op Gran Canaria te overwegen. Geniet van je welverdiende vakantie en laat Google de Spaanse griep krijgen! (-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)