Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Gewijzigd programma

En zo, is de invulling van maandag aangepast want daar: waar we gezellig een bakkie zouden gaan doen, werden we op tijd ingelicht dat de griep ook al op de koffie kwam, tja je zoekt de narigheid niet op als het niet nodig is en dus: maar ik eega blij met de mededeling dat we een aantal andere dingen moeten regelen!

Nou is hij niet zo van: dingen moeten regelen, dat mag ( lees moet) ik altijd doen en weet je, het is geen ramp maar nu ging ie toch heel braaf mee...was beter ook. Meteen wat kleine boodschapjes gehaald, de grote lichting wordt gratis thuis bezorgd dus daar maken we ons allang niet meer druk om.

Op de terugweg wordt er een aantal malen getoeterd, ik zwaai maar gewoon, tot ik eega hoor roepen dat het A is, we rijden door en draaien om het pand heen waar ze werkt. Vanaf de andere kant is het even zoeken en als we haar spotten, stapt ze net uit!

Ohhh zijn jullie teruggereden? Ik zeg, we stalken je gewoon en dan worden het lieve omhelzingen want al woon je in dezelfde gemeente, je ziet elkaar zelden, wensen elkaar nog een prima 2019 toe en na een kort maar gezellig praatje gaat zij naar binnen en wij naar huis. Zetten zelf dat bakkie maar, want tja we zoeken de griep niet op natuurlijk.

Zo is de ochtend om en nuttig besteed, niet dat ie niet nuttig besteed zou zijn met dat bakkie koffie bij vriendin, maar anders! En wat in het vat zit verzuurd tenslotte niet, zodra de griep rechtsomkeert gemaakt heeft zijn wij weer gezellig present!

Ik ga nog maar even een bakkie zetten!

Schrijver: An Terlouw, 7 januari 2019


Geplaatst in de categorie: vriendschap

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 62Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)