Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Zo kan het ook!

Gisteravond tijdens het tandenpoetsen, voel ik ineens iets mafs, het valt uit m’n mond en ik kijk stomverbaasd naar wat er in de wasbak ligt, een halve kies! Potverdorie...m’n tong voelt waar dit vandaan komt en er zit een krater van ongekende proporties in m’n mond!

Oh, daar ben je lekker mee An, en om nou te zeggen dat ik een harde hand hanteer, niks hoor, een gewone borstel, niet eens een electrische want die kosten nogal wat, een gewone standaard borstel van €0.39 en ook nog een merk, dus, daar zat ‘t ‘m niet in.

Maar voor een afgebroken kies ga je ‘s avonds niet de deur uit, nee, je gaat gewoon naar bed, wordt 101 keer wakker om te voelen of dat gat er nog steeds zit, tja dat gaat niet vanzelf weg natuurlijk en dus al die keren dat ik er m’n tong in parkeerde, zat het gat, zeg maar krater er gewoon nog.

Vanmorgen om even na achten bel ik de tandarts, de assistente vraagt: of half tien te vroeg is, ja, dat is het natuurlijk altijd want ik zit nog in pyama, maar ik antwoord: prima hoor! Een rappe douche, een snelle borstel ( heel zachtjes natuurlijk) en om even na negen uur vertrek ik.

Er zit niemand in de wachtkamer, mazzel! Vrij snel ben ik aan de beurt en inmiddels ben ik ook weer thuis, met een complete kies! We maken veel mee, horen veel nare dingen op het gebied van lange wachtlijsten, lange wachttijden, enzovoorts, maar zoals ik het nu omschrijf maak ik het mee!

Wanneer ik thuiskom hoor ik een verbaasd: ben je al terug? Jazeker, want dit liep gesmeerd, op tijd en ik ben weer compleet! Dank je wel lieve tandarts en ook de assistente, want die doet natuurlijk ook mee!

Schrijver: An Terlouw, 27 maart 2019


Geplaatst in de categorie: tijd

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 61Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)