Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Alles is liefde?

Oh ik weet het: in voor- en tegenspoed, natuurlijk weten we dat allemaal, maar soms loopt de emmer over, over van alle takkedingen waar onschuldige mensen mee worden geconfronteerd! Soms is het gewoon, net over de top!

Dit is zo’n week, die geweldig begon, maar langzaamaan veranderde in een ware horror week! Over en weer komen en druppelen de berichten binnen, van een gebroken heup, tja, die is nog te fiksen, naar een bijna openbarstende aneurysma, met als tussendoortje, iemand (een heel goede bekende) met hartproblemen!

En net als je denkt: dit was het voor deze week: komt er weer een berichtje binnen, het is foute boel, baarmoederhalskanker, operatie binnenkort! Al maanden klachten die niet naar behoren werden behandeld, met als mokerslag deze uitslag!

De week begon geweldig, ik had een heerlijke week, maar de moed is door mijn schoenzolen gezakt! Deze trieste berichten, zullen een ander weinig zeggen, maar ik voel, leef en denk met ze mee! 'Er zijn' is in deze het belangrijkste, zeker als we praten over de mensen die je het meest nastaan! Die horen naast je, bij je, met je! Aan vreemden heb je niks, alhoewel het soms beter praten is tegen iemand die het makkelijk van zich af kan laten glijden natuurlijk!

Daar ben ik wat minder goed in, maar het kost moeite om niet te gillen, het is zo oneerlijk, zo vreselijk oneerlijk! Voor aids werd medicatie uitgevonden, voor kanker moet nog steeds uitgevogeld, onderzocht, gezwommen, geld ingezameld worden! Maar de duivel blijft terugkomen, in allerlei vormen! Om moedeloos van te worden! Zo oneerlijk! Als ziektes onder de noemer liefde vallen, nou dan kan deze me gestolen worden!

Schrijver: An Terlouw, 5 juli 2019


Geplaatst in de categorie: ziekte

4.3 met 3 stemmen 73Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)