Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 4595):

Eenzaam, zwijgzaam of verwend?

We waren deze keer gearriveerd in een soort chocolaterie, een pijpenla of een soort langwerpig lokaal met teksten op de wanden, kennelijk bedoeld om het gebruik of het genoegen van chocolade te propageren, ergens verstopt achter de kolos van het stadhuis dat al maandenlang verbouwd wordt.
Maar de bijeenkomst beviel de dames en heren niet goed; de conversatie kwam niet op gang en ook ik zat mijn buurman maar aan te staren als in stupide verbijstering of stille zwijgzaamheid. We hadden toch mogen proeven van de chocoladefondue, maar zelfs deze had ons niet kunnen bekoren.
Die avond bezochten we nog het "buitengebied" waar een mevrouw eenzaam woont in een vrijstaand huis. Flarden aan de hemel met gouden omranding gaven aan dat de avond spoedig zou vallen.....

Schrijver: I.Broeckx, 25 nov. 2019


Geplaatst in de categorie: feest

2,0 met 2 stemmen 108Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)