Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 4608):

Onder het maanlicht naar het Wijkcentrum

De avond, of, beter gezegd, de nacht was gevallen en een bleke, ronde maan vertoonde zich aan de hemel. Ik had mijn "Russische", mallotige bontmuts met haar zachte flappen die mijn wangen als een liefkozing strelen opgezet en zou ter plekke, in de tot Wijkcentrum verbouwde kerk een aantal dames, eveneens volwassen vrouwen, onschuldig en vol ijver werkend aan kleurplaten, treffen. Vrouwen over wie men beweert dat ze getekend zijn door beperkingen, maar bij wie, zoals sommigen beweren, het gevoelsleven meer op de voorgrond treedt; meer de voorrang krijgt dan bij de zogenaamd normale, verstandelijk zozeer "hoogontwikkelde" mens.

Hoe dit ook zij, het andersoortige, alternatieve knutselclubje waarvoor ik belangstelling had getoond, vond die avond niet plaats en onder het maanlicht haastte ik mij weer huiswaarts.....

Schrijver: I.Broeckx, 10 dec. 2019


Geplaatst in de categorie: hobby

4,0 met 1 stemmen 338Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)