Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een spannende zaterdag

Het is inmiddels middag en na een aantal voor mij doenbare huishoudelijke handelingen te hebben verricht, zit ik gezellig in mijn stoel wat mail te bekijken, beantwoorden, mijn fb pagina’s eveneens van antwoord te voorzien als manlief vraagt: wilde jij nog weg, ik antwoord, jij mag het zeggen.
Hij besluit aan zijn hobby verder te gaan en ik dus aan de mijne....mooi taken verdeeld denk ik dan en elkaar in waarde én met rust laten, want op die leeftijd komen we. Mazzel dat we toch niks mogen van Mark maar dat doet eventjes niet mee want tja een frisse neus halen is ook wel een prima plan!

Zittend bij het raam, neen, niet achter de geraniums want daar ben ik allergisch voor en ga dus niezen, da’s geen optie want dan denkt de hele mensheid dat ik getroffen ben door....en dat moet dus niet. Maar als gezegd, kijk ik naar buiten vanmorgen, soms gebeurt er weinig en soms zou je zomaar een kaartjesapparaat aanschaffen voor: er komen twee auto’s aangereden, een witte en een zwarte. Een kleine vrouw stapt uit de witte auto, die groter is ook nog en stapt in de kleinere zwarte.

Men rijdt niet weg dus af en toe werp ik een blik naar buiten, dan gaat er eerst één portier open en zij stapt uit zijn wagen, om in haar eigen auto te stappen, maar: dan gaat ook zijn portier open, hij stapt uit, ziet mij op balkon zitten en talmt met de overstap. Ik blijf kijken maar dan blijkt de nood toch te hoog te zijn en neemt ook hij plaats in haar auto op de achterbank. De deuren zijn dicht, even later wordt de vering gecontroleerd op zijn werking, dat denk ik tenminste want de auto veert op en neer.... op en neer, vering is prima zo te zien, toch gaat het veren nog eventjes door....!

Na een krap half uurtje gaan beide portieren open, komen beiden de wagen uit om kleding te fatsoeneren, stapt hij weer in zijn auto, die kleinere zwarte en zij stapt nu voorin, achter het stuur van die grote witte auto, waarvan ze nu weet dat de vering het tenminste goed doet.
En weet je, ik denk dat het door de maatregelen van 1.5 meter afstand voor de meiden van plezier ook krap wordt misschien?

... Vrouwen van plezier zoeken nu plaats op de parkeerruimtes... ...

Schrijver: An Terlouw, 18 april 2020


Geplaatst in de categorie: erotiek

4.0 met 1 stemmen 430Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
27 mei 2020
Ondanks corona toch buitenechtelijke(?) coïtus...!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)