Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

AH stopt met de koopzegels

Verdorie, wat een waardeloos nieuws, en blij word ik er al helemaal niet van, een poosje geen zegels kunnen kopen bij AH is nog te overzien maar rigoureus stoppen met “wilt U nog koopzegels” verdorie wat een rotstreek. Jaja ik weet het wel, het kan in een app, maar dat wil ik dus helemaal niet, ik wil gewone zegels, bij de kassa en die opsparen in een grote pot en als die pot vol genoeg is, dan pak ik een natte schuurspons en maak die dingen nat en plak ze in een daarvoor bestemd boekje, dat dus. En nou? Nou nu niks meer, want na 65 jaar hebben de mensen vanachter een bureau besloten om daar mee te stoppen.

Dit is niet leuk, niet grappig en ik ben niet alleen een beetje boos, ik ben ook een beetje bedroefd want ik spaar die dingen al jaren en jaren, had soms vier of meer boekjes in huis, volle natuurlijk en altijd bestemd voor nare en dure periodes.
Nou heb ik geen nare en dure periodes meer maar het sparen is er zo ingegroeid dat ik dit gewoon wil blijven doen! Waarom dit nou stoppen moet kan er in deze periode echt niet meer bij. We moeten en mogen al niks meer en nu? Nu gaat na zo’n lange tijd dit ook al in de vergetelheid! Gadver. Ik (en velen met mij) vind (en vinden) dit helemaal niet zo’n leuk besluit!

Ik wil gewoon zegels kopen aan de kassa!

... Albert Hein stopt met de koopzegels! Bah ...

Schrijver: An Terlouw, 25 mei 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.8 met 6 stemmen 70Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)