Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een van “alles” ritje zonder nat pak

Zo togen we vanmorgen richting ziekenhuis, ik had een date, eega niet dus die mocht niet mee, maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ie dat ook veel beter niet kan doen, dus hij wachtte braaf een soort van buiten, niet helemaal juist want buiten was het heel guur en binnen stond ie verdekt opgesteld dus dat kon geen kwaad. Als de afspraak achter de rug is en ik gelijk een nieuwe krijg voor volgende week ga ik zijn kant op en met zijn tweetjes rijden we naar de markt, nemen er nog wat winkels mee, nee niet in de tas, maar gewoon loeren of er nog iets is wat we, juist toch niet nodig hebben, want wat we zochten was er niet en dat kan, maar we nemen dan ook niet, wat anders mee, zo werkt dat.

Rijdend over de markt treffen we wel aan wat we konden gebruiken cq nodig hadden en omdat we laat waren zeg ik, zullen we doorrijden naar de Aldi en even verse broodjes halen, want het was inmiddels half 1 geworden. Prima bromt eega. Dan werp ik een blik, geen echt natuurlijk naar boven om te zien dat we in de grijze wolken rijden en zeg: eh ik denk dat we beter naar huis kunnen gaan, want het ziet er miserabel uit? Ook goed en zo koersen we richting huis, amper de klink in de handen hebbend, valt er een hoosbui van ongekende omvang, de overkant van de straat is niet meer te zien!

En weet je, fictief rijdt er altijd als ik op date moet een lieverd met me mee, zit op mijn rechterschouder en we kletsen heel wat af...daar moest ik bij die grijze wolken ook aan denken, want die mocht niet nat worden natuurlijk....de radar had pas later buien opgegeven maar ik kan me beter vasthouden aan mijn eigen voorgevoel want nu: waren we allemaal droog thuis, hoe heerlijk is dat.

... Droog gebleven ...

Schrijver: An Terlouw, 25 september 2020


Geplaatst in de categorie: humor

3.0 met 1 stemmen 156Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)