Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Echt even samen?

Zo fijn, die advertenties op tv, je wordt er een beetje gelukkig van, zeker als je die neemt van Centerparcs. “Echt even samen” is het motto, dus boek snel? Te weten dat door de pandemie de hele wereld niet alleen van slag is, maar ook dat iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, het nieuws laat weten dat door al dat thuis zitten er relaties op de klippen lopen omdat: men de godganse dag op elkaars lip zit, mensen meer bonje schoppen dan wanneer dan ook?

Leuk, zo’n reclame die zegt: 'echt even samen, want we zitten noodgedwongen al het hele jaar “samen” en al is dat in huize T totaal geen probleem, in veel gezinnen, waar men dat niet gewend is, tja, daar zitten ze eigenlijk niet te wachten op het credo van Centerparcs 'Echt even samen', tenminste dat denk ik zomaar. Alles is aan huis gebonden, mensen zoveel mogelijk thuis werken, dus: op elkaars lip zitten!

Het ware beter geweest een andere slogan te bedenken, immers weten we nu nog steeds niet echt, waar we aan toe zijn. Maar één ding is zeker: ook thuis zijn we: Echt Even Samen, maar dat Even, dat mag je opschroeven naar: altijd samen!

Schrijver: An Terlouw, 8 nov. 2020


Geplaatst in de categorie: maatschappij

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 203Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)