Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Onmacht

Zo machteloos waren we nog niet eerder, we staan stil als het gaat om luisteren, maar berichten ook in je opnemen is niet iedereen gegeven blijkbaar en daar zitten we nu, met gebakken peren met een dreigende lock down ofwel: de boel gaat op slot. Zijn we er verbaasd over, nou ik en velen met mij in elk geval niet. De talloze maatregelen zijn met voeten betreden, er is wel geluisterd maar er is een enorme groep die er naar zwaaide, een nog grotere groep vond: dat die regels niet voor hen golden. En dan is er nog de groep die lak heeft aan alles en iedereen, een groep die maling heeft aan de vijand die de wereld teistert, een groep die het niet uitmaakt dat: iedereen in gevaar is, van klein tot groot, jawel!

Ik zag de bui al hangen, velen met mij zeker als je hoort dat: het niet voor de mensen geldt die geen ontzag hebben voor regels, voor maatregelen en voor gezondheid!
Bedroevend is het dat zoveel mensen dit al niet overleefden, meer dan triest is het te weten dat deze vijand in leven gehouden wordt omdat: mensen klitten, samen groeperen, feesten ect, maar het meest erge is toch wel te horen dat: mensen die positief getest zijn, gewoon naar buiten gaan, ook naar hun werk gaan, visite ontvangen en dat soort actie’s. Zo triest te weten dat we de hele zaak te danken hebben aan hen, die moeite hebben, wat zeg ik: die het vertikken en dit hele gebeuren voor zoete koek aan nemen , er maling aan te hebben, met als gevolg: de vijand de kans geven om iedereen onderuit te halen.
Machteloos, zo ontzettend bedroevend te weten dat: zij, die zich aan alle regels hielden ook worden afgestraft, met in het achterhoofd wetend dat: de vijand in stand gehouden wordt door een grote groep egoistische dwazen!

... Machteloos ...

Schrijver: An Terlouw, 14 december 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 68Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)