Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Onbegrijpelijke uitlatingen

Verbijsterd luister en kijk ik naar het nieuws, eh, kijken en luisteren we samen naar het nieuws moet ik zeggen. De avondklok wordt toegelicht met de acties die we dan niet mogen uitvoeren. Het is hartstikke duidelijk althans voor ons, een probleem is het evenmin, we weten immers niet beter en willen toch allemaal dat het weer redelijk normaal wordt? Dan is medewerking volgens ons geen punt, geen probleem en al helemaal niet als je bedenkt dat we er nooit slechter van kunnen worden, nietwaar?

Er worden door een verslaggever diverse mensen geïnterviewd, diverse mensen, diverse meningen, het is niet anders tot en met: een oudere “ dame” die tesamen met haar eega naar de kleinkinderen gaat, de man met de microfoon vraagt de betreffende “dame” wat ze voornemens is te doen als de avondklok ingaat! Het antwoord is kort en duidelijk, namelijk is deze “ dame” met in haar kielzog haar echtgenoot namelijk niet van plan gehoor te geven aan de avondklok!

Ze maakt zelf uit wanneer en hoe laat ze naar haar kind en kleinkinderen gaat, antwoord op de vraag: maar betaald u dan de boete die eraan vast zit, antwoord dat heb ik er voor over! Weet je, die bekeuring zou ze nu al moeten hebben, ze stonden daar immers al met zijn tweeën , is ook al niet de bedoeling dacht ik zo. Maar het feit dat deze “dame” geen probleem heeft met het negeren van de regels en ze heel graag naast zich neer legt, laat in elk geval zien dat: het toch helemaal niet vreemd is dat de vijand in leven wordt gehouden? Mensen zoals deze “ dame” hebben lak en maling aan regels, zoveel is duidelijk en als je dat zelf al niet kunt, tja dan kun je het niet doorgeven ook toch?

Chapeau voor alle mensen die de regels wel volgen maar deze “ dame” kan wat mij betreft de boom in, man mag beneden blijven staan, die deed namelijk zijn mond niet open?

... Ik doe het toch niet ...

Schrijver: An Terlouw, 22 januari 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 1 stemmen 71Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
3 februari 2021
Hans, dank voor je reactie. Iedereen heeft recht op een mening dus ook jij!
Naam:
hans
Datum:
2 februari 2021
Eindelijk een dame die de ballen heeft op te staan tegen deze verregaande en nutteloze regelgeveing van een regering zonder ballen of verstandelijk inzicht waar mensen als An Terlouw cs.blind achteraan lopen.
Het maakt niet uit of zij haar kinderen in de middag of na 9 uur bezoekt...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)