Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kleine dingen die je dag kleuren ( en geuren)

Een afbeelding van deeg, een bak met geschilde appels en de mededeling dat: men bezig is...even ervoor, een afbeelding dat: er een heerlijk ogende boterkoek gebakken is, oei dat is wel heerlijk en terugdenkend aan een schoonmoeder die kon bakken als de beste proef ik het al....maar: verschillende mensen, dus ook verschillende smaken! Meneer T is van de appeltaart, mijn persoontje meer van, juist de boterkoek!

Dan blijft het stil in de app, behalve het bericht: hij staat nu in de oven, tja dat dus....uren later klinkt er geroezemoes, deuren gaan open en een paar olijke ogen blikken de kamer in, heel veel armen komen om me heen, ook Opa wordt niet vergeten en dochter staat met een brede grijns dat haar verrassing geslaagd is! Beladen met een halve appeltaart en boterkoek, diverse artikelen waarvan de kids vonden dat we die nodig hadden, uit een grote tas halend.

Inmiddels loopt de koffie door, hoor ik allerlei verhalen door elkaar heen natuurlijk wordt er koffie en diverse andere drankjes voor de kids gedronken, zegt dochter: jongens we moeten naar huis, schoenen aan jas aan, want om negen uur moeten we binnen zijn..,.ik schiet in de lach en zeg: doet me denken aan vroeger maar zo vroeg hoefde jij niet thuis te zijn....
Ik zwaai ze uit, na de diverse knuffels wederom en ja, ik tel mijn zegeningen, zeer zeker en niet alleen voor de gulle gaven, maar voor de warme armen van alle vier!

... Tel je zegeningen ...

Schrijver: An Terlouw, 2 februari 2021


Geplaatst in de categorie: kinderen

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 54Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)