Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Hoe komen ze erop, de partij van:

Zou het aan de lockdown liggen dat de meest maffe ideeën het nieuws halen, of zou men zich vervelen, dat laatste zou ook zomaar kunnen natuurlijk? Een ministerie van de datalekken, of van de discriminatie? Een ministerie van, tja waarvan eigenlijk niet? Denk liet weten dat een ministerie voor moslims een idee zou zijn, maar staat er iemand bij stil dat zoiets in het land van herkomst echt niet gebeuren gaat? We zouden kunnen overwegen een ministerie voor Groningen te maken, of er eentje speciaal voor huisvrouwen? Er zijn genoeg ideetjes te berde te brengen die geheid niet door een stemmingsronde komen maar die wellicht stof tot weer een hevige discussie gaat leiden, of zou het lijden zijn in dit geval?

Omdat men niet het land in kan worden we nu middels filmpjes getrakteerd op de meest bizarre uitlatingen, die kant noch wal raken, of dit nu is om de tijd te vullen, of geld op te maken, geen idee maar dat men dus serieuze opmerkingen de lucht in gooit waarvan ik denk: tjonge jonge moet dat nu de boel gaan regeren, door nog eens extra ministeries in het leven te roepen die mijne inziens totaal bezopen zijn, nee, ik denk eerder aan een ministerie van vervoer, ( jaja ik weet dat het er is) wat zich vooral toelegt op het treinverkeer, want dat daar veel teveel mis gaat, dat is wel duidelijk.

Ik wilde dat er een ministerie van verstand was, dat zou pas wat opleveren, alhoewel dat moet dan wel voorgezeten worden door...,.,juist mensen die dat hebben en gebruiken!

... Nieuwe ministeries ...

Schrijver: An Terlouw, 10 maart 2021


Geplaatst in de categorie: politiek

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 113Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)