Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Vaste prik

Een doodgewone maandag voor een doodgewoon mens met doodgewone acties die iedereen meemaakt of beleeft want dat kan ook.
Twee afspraken in het ziekenhuis, eentje voor de pletmachine en eentje voor bloedprikken, wat nog wel even zal duren ook nog maar dit terzijde.

Als ik aan kom rijden in mijn geweldige gemeente cabrio, ook nog droog overgekomen ben ook, rij ik de hal in waar iedereen tegenwoordig wordt opgewacht door mensen die daar nu blijkbaar een beroep van gemaakt hebben, ook dit terzijde. Natuurlijk heb ik een mondkapje op, kijk het meisje aan en zeg: goedemorgen, natuurlijk heb ik een afspraak, zelfs twee en natuurlijk heb ik geen klachten, maar hoop dat jij die ook niet hebt? Ze lacht en zegt: nee hoor, waarop ik zeg, dat moet je zo houden hoor, dan ga ik nu mijn handen doen en naar de zuil (waar je de afspraak uit haalt) om naar de prikpoli te gaan, daar supersnel aan de beurt, dan naar de röntgen, ook daar (gelukkig) snel aan de beurt en voor ik het weet ben ik klaar!

Een doodgewone maandag met doodgewone acties en nu zit ik doodgewoon beurs te wezen, want links- of rechtsom, dat apparaat is echt een martelwerktuig!

Schrijver: An Terlouw, 15 maart 2021


Geplaatst in de categorie: vrouwen

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 147Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)