Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een wanhoopsoffensief bij "Grosveld"

De allerliefste vond toentertijd al dat ik te eenzaam was en ze had alles voor me over, dus ze wilde iets voor me doen. Ik bewoonde een onderkomen in het zuidelijke gedeelte van de stad waar ik toch wel blij mee was maar de eenzame kan niet voorkomen dat de muren weleens op haar afkomen.

En dus verwees de liefste die overigens sinds lang niet meer te midden van de levenden is me naar een muziekschool, gesitueerd in het hart van de stad, aan de Gasthuisring, met de naam "Grosveld". Mijn arme moeder vond altijd dat ik goed kon zingen en zozeer wenste ze dat ik bij "Grosveld" de kameraden en vrienden zou vinden die ik dermate ontbeerde.
Gearriveerd dus bij "Grosveld" in het lokaal waar ik genodigd werd een chanson ten beste te geven was ik stom en verstomd. Men moedigde mij aan maar er kwam geen klank uit mijn keel. Stijf en verstijfd, geremd en geblokkeerd deed ik geen mond open.

Dat was mijn avontuur bij "Grosveld", maar in de veilige, stille beslotenheid van mijn woning steeg daarentegen mijn lied ten hemel.....

Schrijver: I.Broeckx
28 maart 2021


Geplaatst in de categorie: individu

5.0 met 1 stemmen 104Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)