Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Zoals ik de nieuwe dag begroet.....

Het viel niet te ontkennen dat het aardige jonge studenten waren die de belastingaangiften behartigden. Zij "zetelden" in een omvangrijk lokaal van "Wijkcentrum West" waarin ook ooit gymlessen plaatsvonden en een kunstzinnige muurschildering herinnerde aan jeugdig enthousiasme. Een toch wel wat norse jongeman met donkerblonde krullen, die wanordelijk gedrapeerd waren over zijn schedel, werd geassisteerd door een bereidwillig, lieflijk Chinees meisje met een kanten bloesje en cognackleurig vestje.

Ik deponeerde een dikke bundel papieren bij hen, in geen enkel opzicht getuigend van wat ook maar enigszins zou lijken op enige frauduleuze handelingen en dik genoeg om een uiterlijke gelijkenis te vertonen met de uitgebreide roman die echter nooit uit mijn handen zal komen.

IJverig typte de genoemde jongeman mijn gegevens in in de "Lenovo"-laptop. Het resultaat is mogelijk en hopelijk een mooie teruggave die ik zal verwelkomen zoals ik iedere nieuwe dag die zich aankondigt, van harte begroet....

Schrijver: I.Broeckx
31 maart 2021


Geplaatst in de categorie: werk

4.7 met 3 stemmen 139Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)