Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Weer voor een gesloten deur......

Helaas had ik mijn sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten, zodat ik me buitengesloten had. Ik belde aan bij de buurman op de bovenste verdieping en klopte ten overvloede nog eens met mijn knokkels op de glazen deur van zijn woning. Tenslotte deed meneer open maar hij was helaas slecht gehumeurd. "Ik voel me niet lekker" verklaarde hij "en het is uit met mijn vriendin" "Dat kan ons allemaal overkomen" antwoord ik. De reserve-sleutel die hij voorradig had paste niet.....

We bellen "Wonen Breburg". Ik bivakkeer op de stenen trap in het trapportaal. Spoedig al zie ik dat de witte auto van "Wonen Breburg" aan komt rijden in de straat. De bestuurder parkeert een eind verderop en meneer komt aanlopen met een forse tas in de hand met allerlei gereedschap erin.

Voor zijn geruststelling zal ik hem verklaren: "Ik ben mevrouw Broeckx" Want de fraude en het bedrog zijn tegenwoordig allerwegen.

Meneer zal zijn brute, ongebreidelde kracht uitoefenen op de voordeur; hij zal kronkelen met zijn lichaam als in een liefdesdans en de deur zal aanvankelijk niet meegeven maar tenslotte onder het uitgeoefende geweld openzwaaien.

De kosten van buitensluiting zullen vijfenzeventig Euro bedragen, te incasseren bovenop de huur van de volgende maand....

Schrijver: I.Broeckx, 4 oktober 2021


Geplaatst in de categorie: woonoord

3.0 met 4 stemmen 95Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)