Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Het kattenboek

Nog altijd neemt het een plaatsje in in mijn boekenkast ergens in de rij vol studieboeken en romans, die ooit mijn belangstelling in beslag genomen hebben en die mij boeiden: het kattenboek!

Mijn arme, liefste en zo betreurenswaardige ouders, die sinds lang dit leven en deze wereld verlaten hebben, moeten het boek eens met gedachten aan mij, hun zozeer geliefde en vereerde oudste dochter, zorgvuldig uitgezocht hebben in een boekhandel.

Het prachtig uitgevoerde boek bevat tal van kleurige foto's van de zo fraaie, lieflijke en trotse dieren, de katten, onze elegante metgezellen, ons geschonken door een onbekende Godheid.

Schrijver: I.Broeckx
21 mei 2024


Geplaatst in de categorie: dieren

3.0 met 1 stemmen 11Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Wil Heeferh
Datum:
21 mei 2024
Katten kunnen inderdaad elegant, mooi en mysterieus zijn. Het abonnement op "Geliebte Katze", prachtig maandmagazine, heb ik echter opgezegd omdat het lijkt of men alleen tijd hoeft te besteden aan onze gewone zwarte viervoeter, ooit geadopteerd. Wegens plaatsgebrek (geen boekenkast, buro e.d.) zit er niets anders op dan de best dure bladen weg te geven, waarbij er amper een bedankje af kan...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)