Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Beest van de duisternis

Kijk me eens aan, zeg ik hem.
Twee grote blauwe ogen staren mij wat versuft aan.
Wat moet je nou vraagt hij geïrriteerd!
Ik wil dat je eerlijk bent tegen mij maar vooral tegen jezelf.
Wat voel je?
Ik zie zijn handen trillen, snel steekt hij een sigaret op en blaast de rook omhoog.
Opnieuw zijn daar twee starende ogen maar dan nu naar de hemel gekeerd.
Shit hoor ik hem fluisterend zeggen en hij begint te lachen. Ik wil mezelf niet opdringen naar je, vertel ik hem, maar ik wil weten wat jij denkt, wat voel je, wat wil je van mij? Ik weet dat je heb gelogen, je doet niks anders dan liegen. Kan je wel eerlijk zijn tegen jezelf, tegen een ander? Nou? Geen geluid van zijn kant. Het blijft stil. Ik hoor dat mijn ademhaling versneld van de zenuwen.
Een zwaar gewicht valt op mijn schouders en ik word licht in mijn hoofd, het lijkt alsof mijn energie onttrokken wordt door hem. Ik pak zijn hand beet en streel zijn vingers.

En kijk hem nog 1 keer goed aan. Ik hou van je. Ik weet niet waarom. Je doet mij geen goed, je bent niet goed maar toch hou ik van je. Alles wat je hebt gezegd, gedaan, vergeef ik je niet, ik zal het ook niet vergeten maar toch hou ik van je. Ik wil je omarmen, ik wil je liefhebben. Maar je verdient mijn liefde niet. Ik lijk wel gek in mijn hoofd om van zoiets duisters te houden. Ik lijk wel ziek om van jou te houden. Een geschrokken en vooral verbaasde uitdrukking komt mij tegemoet, ik zie zijn arm op mij af komen en al snel voel ik de muur in mijn rug. Zijn hand grijpt mijn nek en ik voel zijn vingers alles omsluiten. Ik ben gevangen maar het bevalt me. Hij mag mij vangen. Diep kijkt hij mij aan en vervolgens kijkt hij naar mijn nek. Zijn hoofd buigt voorover en ik voel zijn lippen stevig in mijn nek drukken. Langzaam werkt hij omhoog naar mijn mond. Onze tongen stevig in elkaar verstrengeld, onze zieke gevoelens in elkaar verstrengeld.
Zo een zoen als deze heb ik nog nooit gevoeld, een duistere zoen, een duister moment.
Hij ritst mijn jas open en betast mijn borsten. Hevig zoent hij erop los.
Ik kan mij niet verzetten, het is te laat. Ik heb gekozen voor iets slechts, ik heb gekozen voor hem. Ik laat mij uitkleden, betasten, zoenen en haten.
Ik ruk zijn jas los, zijn vest gaat uit en zet mijn nagels in zijn rug. Ik voel mijn nagels dieper wegzakken in zijn huid. Wat een kick geeft mij dit! Langzaam laat ik mijn handen naar beneden glijden en ik zie zijn gezicht vertrekken van de pijn. Dit is nog niks vergeleken met wat jij mij heb aangedaan hijg ik. Hij grijnst terug en knijpt met 1 hand in mijn keel, zijn andere hand verdwijnt naar beneden. Hij betast mij en het doet mij door mijn knieën zakken van genot. Langzaam val ik op de grond die nat is en koud. Zijn blauwe ogen zijn zwart geworden, een verheerlijking overvalt hem, hij heeft gewonnen. Ik voel me een prooi van een wild beest. Hij verslindt mij. Handen die mij overal aanraken, nagels die mij doen bloeden, grove bewegingen en een zaadlozing die mij doet sterven van binnen. Het beest heeft gewonnen.
Hij heeft echt gewonnen..

Schrijver: sylvia kuipers, 19 januari 2006


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.4 met 13 stemmen 2.159Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
BartX
Datum:
5 november 2006
Email:
bartickxhotmail.com
Mooi Sylvia, de overgave druipt er helemaal vanaf!

BartX

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)