Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Afgewogen, bedrogen

De gemiddelde tbs-er kost de gemeenschap zo'n 400 euro per dag, wat of hij/zij dan ook gedaan heeft, het maakt niet uit. Vierhonderd euro, per dag!

Onvrijwillig ben ik met verlof gestuurd, na bijna 31 jaar gewerkt te hebben en niemand lastig gevallen hebbende de WW ingekankerd; de tbs-er is niet veranderd, maar ik wel. Ik kost u slechts 34 euro per dag, geen misdaad begaan, maar collectief valt u over mij heen.

En dan dendert de politiek in commissariaten over het publiek, 30 procent meer en een voedselbank minder, de minister-president bedriegt, weegt af, ervaart geen hinder.

Schrijver: Fred, 24 mrt. 2006


Geplaatst in de categorie: moraal

4,2 met 4 stemmen 761Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
An
Datum:
26 mrt. 2006
Email:
an.terlouwhetnet.nl
Het is zo onrechtvaardig wat er allemaal gebeurt. Al heb je je jaren te pletter gewerkt en komt door omstandigheden thuis te zitten, toch ben je financieel de klos. Als je door te weinig stemmen zonder 'werk' komt te zitten wordt er mooi voor een behoorlijke periode wachtgeld ingesteld. Enig idee waarom we steeds meer moeten inleveren? Nou ik wel, we geven de schuld aan de €, maar of dat zo is waag ik te betwijfelen, het is een financiële bende geworden in ons land want in alle steden komen voedselbanken, en dat ze hard nodig zijn is zeker. Je hebt het mooi verwoord en bent terecht boos, ben ik ook.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)