Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Rimpelmania

Voor mannen is sinds kort een nieuwe dimensie in het leven opengegaan. Of het sinds kort is weet ik eigenlijk niet want ik houd dat soort dingen niet zo bij.Het kan dus best al langer bestaan.Hoe dan ook, Cosmeticabedrijf L’OREAL heeft besloten een nieuwe behoefte te creëren voor mannen in de vorm van een anti-rimpel product.

Voor vrouwen bestaat het al langer. Tientallen zalfjes, pillen en crèmes moeten er voor zorgen dat het vrouwenhoofd glad en rimpelloos de rollatorgerechtigde leeftijd in dendert.
“Laat cosmetische chirurgie maar wachten” is de lijfspreuk van L’OREAL.
Om de vrouw lekker te maken hebben ze nog meer geestige verkooppraatjes in de aanbieding:

“Een nieuw tijdperk in anti-rimpelverzorging: U lacht….U fronst uw wenkbrauwen….de huid spant zich aan en hierdoor ontstaan rimpels.
Decontract Rimpels met BosweloxTM is een uniek fito-complex dat Boswelliazuur met Mangaan combineert om microcontracties van de huid tegen te gaan.”

Ja, dan lul je niet meer. En dat spul wordt natuurlijk op grote schaal verkocht. Reden waarom nu ook de mannen aan de beurt zijn. Heren; hier een paar ideeën:

-L’OREAL MEN EXPERT STOP RIMPELS CRÈME;
-L’OREAL MEN EXPERT PURE EN MAT CRÈME;
-L’OREAL MEN EXPERT VITA LIFT CREME


Toch vraag ik mij af of ik dat wel wil. Wil ik echt tachtig worden met een babyhoofd op een kromgetrokken rug met bijpassende uit het loodgetrokken spillebenen.?
Wil ik echt op een geschilde peer lijken als ik lach?

En wat te denken van de zorgsector? Die zitten mooi met extra werk opgescheept. Ja, niet dan? Die krijgen zieken en dementen in huis die al jaren hun kop volgekliederd hebben met rimpelvernietigende pasta. En dat moet wel doorgaan natuurlijk anders slaan de groeven en moeten alsnog als kraters in een overrijpe tomaat.
Aangezien de zorgsector al overwerkt raakt als ze twee keer per maand een luier moeten verschonen bij de berg afhankelijke bejaarden zie ik ze nog niet zo één twee drie, zesmaal daags een verjongingscrème aanbrengen bij hun cliënten Wat dat betreft is hun beleid helder en rimpelloos.Het is niet voor niets dat de bejaarden onder “passiva” vallen in de jaarcijfers van de zorgsector. Als ze onder “activa” werden opgevoerd zou het een heel ander verhaal zijn, maar dat terzijde.

Kortom heren, waar gaan we heen met deze nieuwe rimpels in de vijver van cosmeticaland.
Zelf ben ik er al uit. Ik wil oud worden met mijn rimpels en omdat L’OREAL beweert dat rimpels veroorzaakt worden door lachen en het fronsen van de wenkbrauwen dan heb ik hier een gouden tip voor jullie dat honderden verspilde euro’s scheelt:

LACH NIET MEER EN SCHEER DE WENKBRAUWEN AF…

Schrijver: paco, 25 mrt. 2006


Geplaatst in de categorie: algemeen

3,3 met 6 stemmen 1.090Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Natasja
Datum:
30 aug. 2007
Email:
ratelaartjehotmail.com
Na een klik op 'toeval' beland ik nu op het tweede verhaal van jou!

Ik lach! En trek m'n wenkbrauwen op wat L'oreal betreft. Stelt het je gerust dat ik als vrouw geen crème gebruik én ook nog mannen voor gek verklaar als ze het wel doen!?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)