Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Olli

Woedend waren ze, Oliver Kahn en Michael Ballack.
Maar ik lag schaterlachend op de grond, tussen bank en salontafel. Want op Teletekst las ik dat de nieuwste dildo’s van de Duitse seksketen Beate Uhse waren genoemd naar deze twee kopstukken van het Duitse nationale voetbalelftal. Het is misschien een raar idee dat er een surrogaatlul naar je genoemd wordt, maar ik zie ongekende mogelijkheden.

De seksgigant beweert dat er geen enkele wet wordt overtreden: de nieuwe dildo’s heten Olli K. en Michael B. en omdat niet de volledige namen van de voetbalgiganten worden genoemd, is er juridisch niets aan de hand. En het feit dat deze producten kort voor het WK worden uitgebracht zal ongetwijfeld op toeval berusten.
Jaja, neem een ander in de maling!

Zelf heb ik ooit ternauwernood weten te voorkomen dat iemand haar hond naar mij heeft genoemd. Ik moet er toch niet aan denken, dat regelmatig de one-liner “Driekje, komen!” luid door het Vondelpark schalt. Gepraat als Brugman heb ik, om dat noodlot af te wenden.

Maar dildo’s… Wat een mogelijkheden. Verschillende kleuren kunnen worden toegepast. Natuurlijk een modelletje in Gamma-geel. Voor, hoe toepasselijk, de doehetzelver. Of Giroblauw (past in jou).

Toch biedt het toekennen van namen aan gangbare modelletjes veruit de meeste mogelijkheden. Fantaseert u even mee? Model Willem H. staat natuurlijk garant voor crimineel lekker genot. De extra lange variant heet Edwin van der S. en voor de liefhebbers is er ook een kromme, deze noemen we Willem van H. Er bestaat ook een model dat zich overál in steekt: de Ron B.
En houdt u ervan om hard te schreeuwen, als het gebeurt? Dames, schaft u zich dan vooral de Emile R. aan. Een heel wild modelletje is natuurlijk de Rita V. Die zet uit!!! En ook voor de liefhebbers van een rechtse of juist een linkse lul zijn namen gereserveerd: Harry M. en Wouter B.

Ik heb er een nachtje over geslapen. Enorm liggen woelen in bed. Maar ik heb een besluit genomen. Ik ben van harte bereid om ook mijn naam te verbinden aan een dildo. De Driek O.
Omdat er meer moet worden gelachen tussen de lakens.

Schrijver: Driek Oplopers, 30 mei 2006


Geplaatst in de categorie: sport

2.8 met 4 stemmen 722Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)