Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Robbie

Mijn hart klopt in mijn keel. Ik voel vlinders in mijn buik. Bij de gedachte aan hem gaat mijn lijf tintelen en krijg ik geen hap meer door mijn keel. Ik moet even graven in mijn verleden om deze gevoelens te plaatsen. Het is namelijk een tijdje geleden, maar ik denk dat ik verliefd ben. Verliefd op Robbie.

Ik ken hem al veel langer hoor, maar ik heb hem nooit zo bekeken. Ik vond het maar een arrogant baasje. Niet eens zo knap, getatoeëerd van top tot teen, maar toch één die aan iedere vinger tien vrouwen kan krijgen en zich dan ook niet bezwaard voelt dat gewoon te doen. Met wildvreemden zoenen is voor hem dagelijkse kost. Zeg maar gerust een slettebak en daarom alles behalve interessant voor mij.

Totdat ik gisteravond in zijn ogen keek. Alles viel ineens op zijn plaats. Zijn mooi gebruinde gezicht, een beetje voller dan ik van hem gewend was. Zijn stralende lach en dan die blik. Plotseling die blik en BAM! Toen was het gebeurd. Alles wat ik eerder niet leuk aan hem vond, bleek opeens niet belangrijk. Al heeft hij een heel hockeyteam aan vrouwen thuis, er kan er vast nog wel eentje bij. Zelfs zijn tatoeages neem ik graag voor lief.

En ja ik weet het, ik ben getrouwd. Maar, wat kan mij dat schelen. Ik heb er wel een weekje ruzie voor over hoor. Manlief voelt zich echter niet bedreigd. De man is toch onbereikbaar, zo klonken zijn woorden. En gelijk heeft hij. Robbie Williams zal voor mij en al die andere duizenden, in lust gedrenkte vrouwen onbereikbaar blijven. Of ik moet dit weekend op de radio een ‘meet and greet’ winnen. Kijken of manlief zich dan nog niet bedreigd voelt. Sssstttt niks zeggen………….laat me even verder dromen wil je!

Schrijver: wendy77, 16 juni 2006


Geplaatst in de categorie: muziek

3.2 met 4 stemmen 815Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)