Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

WKater

Eindelijk…het WK zit er weer op.
Wekenlang heeft de tv niet anders laten zien dan voetbal. De kenners zullen het ongetwijfeld een goed toernooi hebben gevonden, maar ik kan het er helaas niet mee eens zijn. Want zeg nu eerlijk, wat was er nu werkelijk te halen voor de vrouwelijke voetbalfan?

Vooraf had ik goede hoop, maar die hoop zakte me al snel in de schoenen. Aantrekkelijk voetbal, voor zover een vrouw daar inzicht in heeft, was er alleen in de voorrondes te vinden, dus moest ik mijn vizier al snel op iets anders gaan richten. Maar viel dat even tegen zeg. Je zou toch denken dat als je drie wedstrijden per dag kijkt (lees drie maal anderhalf uur naar 66 verschillende mannen) dat er toch minstens een paar jongens tussen lopen die de moeite van het kijken waard zijn. Maar nee zeg, helemaal niks.
Onze eigen Robin van Persie kwam nog het dichtste in de buurt van de titel mooiste man van het toernooi. Alhoewel ik dan alleen op zijn koppie afga, want ik hou niet zo van die magere lijfjes. Verder waren er veel spelers, heel veel spelers zelfs, die een jaar of 8 geleden die titel makkelijk hadden gewonnen, maar intussen hun beste tijd wel gehad hebben.

Geen mooie koppies dit toernooi dus. Dan maar hopen dat er veel gescoord zou worden, zodat er veel shirtjes uitgetrokken konden worden. Aan de temperatuur kon het in ieder geval niet liggen, het was warm genoeg. Maar het blijkt dat er tegenwoordig gele kaarten uitgedeeld worden aan spelers die hun mooie gespierde blote lijven willen showen, dus kon ik op mijn kinnetje kloppen. Toen is mijn aandacht voor het voetbal even verloren gegaan. Ik kon met dat warme weer beter op een terrasje gaan zitten om daar nog een glimp op te kunnen vangen van mooie mannen met blote lijven.

Tot ik deze week een tip kreeg van een ‘mede-vrouwelijke-voetbalfan’. Ik moest kijken naar de finale van het WK. Frankrijk tegen Italië. Daar zou mijn hartje wel sneller van gaan kloppen. Dus vol verwachting zat ik gisteravond te wachten op mooie Italiaanse mannen met strakke shirts. De Italianen staan bekend om hun strakke shirts, al jarenlang. Maar was dat even schrikken toen ik die blauwe vuilniszakken rond de Italiaanse lijven zag zitten. Niks strakke shirts dus en hun koppen konden me ook al niet bekoren.

Zeer teleurstellend toernooi dus als je het mij vraagt. Misschien dat een hele lange warme zomer nog wat goed kan maken. We zullen zien.

Schrijver: wendy77, 10 jul. 2006


Geplaatst in de categorie: sport

2,0 met 4 stemmen 1.923Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Wendy77
Datum:
13 jul. 2006
Email:
wendystrijdonkhotmail.com
Tja Driek, als jij me niet vertelt dat je op tv komt, kan ik het ook niet weten he ;-)
Naam:
Driek Oplopers
Datum:
12 jul. 2006
Email:
driekoplopersyahoo.com
Niets anders op tv dan voetbal? Tsss, ik heb prachtige detectives gezien! En qua gemis van mooie mannen: dan had je maar naar het NOS-journaal moeten kijken. Driek Oplopers in een kek jasje ;-)
Naam:
Ruurd van der Weij
Datum:
11 jul. 2006
Email:
r.a.van.der.weijrug.nl
Nog even volhouden, dan begint het schaatsseizoen weer.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)