Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Een dag van niks

Ik houd het kort vandaag, heb niets te melden.
Eerlijk gezegd heb ik er gewoon geen zin in om u tussen de oren te raken. Wat mij betreft gelooft u maar raak, bent u ergens van overtuigd en/of bent u baas in eigen onderbuik, u doet maar. Het kriebelt niet bij mij deze dag, ik heb mij overgegeven aan de loomheid die zindert in het park. Als u slim was geweest, had ik u daar tegengekomen, maar ja, u moest weer zonodig barricaden beklimmen, stellingen verdedigen, emotioneel afscheid nemen en/of uw cognitieve dissonantie bijstellen.

Misschien dacht u van "ha, een stukje van Fred. Even kijken wat ie nu weer te kankeren heeft (zo ik iets ben, ben ik een Hagenees!), welke grenzen zoekt ie op, draagt ie vandaag z'n string of is poezenkind weer krols"?
Alleen dat laatste dus, maar daar heb ik geen vat op. Ze kronkelt wellustig over het tapijt, ik heb het te warm om te bukken en haar te aaien, dus geef ik haar een voetmassage. Ze blijkt een sm-kat, ze vindt dat gewoon lekker.

Het spijt mij, dames en heren, er valt bij mij vandaag geen verhaal te halen, Derhalve, slaap lekker, geen reacties a.u.b.

Schrijver: Fred, 26 juli 2006


Geplaatst in de categorie: vrijheid

1.6 met 8 stemmen 545Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)