Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Elif en ik

We lopen in de stad, het is erg warm en we gaan van winkel naar winkel. Vooral het overdekte gedeelte van het centrum bevalt ons erg goed, het is daar lekker koel.
Ik betrap mezelf erop dat ik eigenlijk wel bang ben dat we uitgepraat raken. Ik heb Elif dan ook al een hele tijd niet gesproken. Ik heb haar voor het laatst gezien op de dag dat ik met mijn opleiding ben gestopt. We stonden er allemaal vrij slecht voor maar zij wou nog vechten voor haar cijfers, ik had de moed al opgegeven bij de gedachte aan alle stress wat dit me zou leveren. Ik zou het in mijn broek doen van de spanning voor ieder tentamen, echt waar, niet figuurlijk maar letterlijk. Bij het betreden van het schoolgebouw, die spanning die ik dan voel in mijn buik, heel veel krampen. Het samentrekken van mijn ingewanden die zorgen dat het zweet me aan alle kanten uitbreekt. Ik merk dat ik begin te hijgen, ik probeer het in te houden waardoor het een steeds herhalende geforceerde zucht lijkt. Als ik een spiegel had zou ik denk ik gelijk aan mijn evenbeeld vragen of ze het moeilijk vond om klaar te komen of gewoon heel erg nodig moest poepen. Het antwoord was dan een grote huilbui met de verklaring dat het echt heel erg pijn doet en dat ik er gek van word.

Maar goed, ik dwaal af. Elif en ik hebben elkaar al heel lang niet gezien. Ze was wel wat aangekomen, ik afgevallen, dat voelt goed. Ik snap niet dat ook ik af en toe mee doe aan het vormen van een onjuist ideaalbeeld. Ook ik wil wel slank zijn en toch grote borsten, ik besef me dat deze combinatie erg moeilijk is en dus ga ik toch voor de grote borsten. Ook Elif heeft grote, zij heeft echt tieten zoals een man zou zeggen. Flinke heupen met een goed stel tieten er boven. Ik ben stiekem altijd bang dat mensen me gaan betitelen als biseksueel als ik me uitspreek over de schoonheid van een vrouw, het lijf van een vrouw. Ik voel het als een voorrecht altijd vrouw te zijn, en ieder ogenblik een mooie vrouw kan bekijken in de spiegel. Ik zou niet graag een piemel hebben. Een plat lijf met een piemel, maar bij een man staat het toch wel heel erg mooi. Vooral in opgewonden toestand, heerlijk zo’n stijve pik.

Ik heb de irritante gewoonte om altijd naar het kruis van een man te kijken. Zo ook deze middag, samen met Elif in de stad. Na eerst weer een uur lang uitgebreid over de meest ranzige details over seks te bespreken waren we ooggetuige van een enorme grote lul. Die van een negroïde man. We waren het er over eens dat deze man niets onder zijn joggingbroek aan had, geen boxer, geen slip, nee echt helemaal niets. Het bungelde daar gewoon, het ging heen en weer in zijn broek, en had een lichte afwijking naar links. Dat was duidelijk te zien. Deze man had geen stijve en toch had het een formaat van een bescheiden piemel in erectie.

Ja, ik denk dat ik mezelf toch wel kan beschrijven als een biseksueel. Ik hou van mijn eigen lijf en dat van mijn vriend, ik vind het heerlijk om boven ons uit te stijgen en van een afstandje te kijken naar twee beeldschone lichamen. Beeldschone mensen die elkaar koesteren en geilen op elkaar. Foei, ophouden.

De werkelijke essentie van dit schrijven moest eigenlijk zijn dat ik mijn spirituele kant probeer te ontwikkelen. Ik heb eindelijk weer een stukje van mijn katholieke persoonlijkheid terug gevonden. Ik kan weer oprecht zeggen dat ik gelovig ben. Daar hebben we het ook over gehad, Elif en ik. Over onze geloven, Elif is Moslim. Ik ben katholiek, dat zou moeten botsen maar het gaat eigenlijk prima met elkaar. Uiteindelijk geloof je allemaal in hetzelfde namelijk een goede wereld zoals God het gewild heeft.

En ook over Gods wil hebben we het een en ander besproken. Dan moet ik toch even terug naar ons gesprek waarin we ranzige details over seks hebben gewisseld. We hadden het erover hoe Elif haar eerste ervaring met het mannelijk geslachtsdeel heeft gehad en de angst die daarbij kwam. Het is namelijk niet netjes voor een moslim meisje om seks te hebben voor het huwelijk. En dat bracht ons bij het volgende, want het zou niet mogen van Allah, ofwel God. Maar waarom heeft God onze lichamen dan zo ontwikkeld dat juist op de delen die je voor de voortplanting zou moeten bewaren, vol zitten met gevoelige zenuwpunten die zorgen voor een genot waar je U tegen zegt. Nee, wij hebben besloten dat God ons dit geschenk heeft gegeven om er van te genieten, het ervan te nemen en nogmaals van geniéten!
Dus het mág, halleluja, hier moet een gebed voor komen.

Schrijver: Yolanthe, 12 september 2006


Geplaatst in de categorie: erotiek

1.6 met 8 stemmen 1.709Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
BartX
Datum:
5 november 2006
Email:
bartickxhotmail.com
Helemaal gelezen, 10/10 !!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)