Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Een man, een vrouw

Alsof het allemaal levensecht is. Wat een passie, hij gaat er helemaal in op, helaas voor hem is het maar een illusie. Het is maar een spel, maar wel door zijn eigen gouden handen bestuurd. Hij wint de wedstrijd, zelfs na een 3-1 achterstand weet hij te zorgen voor een overwinning. Fifa ’06, een heerlijk spel voor de zondagmiddag, het spel is aan het laden…

“Wat ben je lief”, zegt hij met een glimlach. Pfff wat houd ik dan van je jongen. Lief streelt hij langs mijn been. “Gezellig hé?”, tuurlijk schat. Jij op de Playstation en ik een blaadje lezen, erg burgerlijk. Echt een zondagsgevoel, een kopje thee erbij, daar word ik gelukkig van.
Ik zit helemaal in het verhaal dat ik aan het lezen ben, en toch hoor ik op de achtergrond die opwinding over het spel. Ik begrijp dat de tegenpartij echt een rode kaart verdient, waarschijnlijk een onuitstaanbare sliding van achteren! Tussen de verschillende wedstrijden heb ik de eer heel even wat aandacht te krijgen. Ik hoor nogmaals dat ik lief ben.
Ik moet glimlachen en raak afgeleid. Het tijdschrift ligt nog op mijn schoot maar mijn gedachten bij die avond.
Wat was dat heerlijk, die opwinding zonder dat er iets gebeurt. Het gevoel in mijn buik als ik langzaam zijn rug streel en spaarzaam kusjes geef. Ik ben zó geil, nu hij nog. Langzaam en zachtjes voel ik, ja hij ook. Ik kan me bijna niet inhouden, ik wil hem werkelijk alles geven wat ik heb. Dat soort momenten bevestigen keer op keer mijn liefde voor die lieve schat.
Deze herinneringen, dat gevoel, dat is liefde op haar hoogtepunt.
Zonder dat ik het door heb val ik weer terug naar het burgerlijke, ik denk niet meer aan hete seks maar zit mijn gedachten al weer bij het avondeten. Lekker krieltjes met biefstuk. Ik hoop dat ik het goed kan bereiden en dat het vlees lekker mals blijft. Het water loopt me in de mond bij de gedachte aan de smaak ervan.
‘Ik kan het niet helpen maar als ik mijn liefje zo op zie gaan in het voetbalspel krijg ik een kriebel, liefde of geilheid? Ik denk een combinatie. Ik hou van hem. Ik wil hem pijpen en vervolgens laten komen zoals hij nog nooit gekomen is. Met een geile blik naar mijn borsten die met het ritme van mijn geneuk mee dansen. Die blik is duizend euro waard.
Het is me gelukt, als we elkaar die avond welterusten wensen dwalen mijn gedachten af. Ik ben nog steeds verschrikkelijk geil. Ik fantaseer over seks met een man, seks met een vrouw en met een man en een vrouw samen. Mijn fantasie is zo levendig dat het even lijkt alsof ik werkelijk deel uit maak van een triootje. In mijn gedachten word ik gemasseerd door een mooie vrouw, waarna een man het van haar overneemt. Stel ik me voor hoe het zou zijn als een vrouw me tot mijn hoogtepunt likt, of kan de man het beter.’
“Lieverd, ga je zo eten maken?”, ik schrik. “Ja, ik droomde even weg”, en ik sta op richting keuken.

Schrijver: Yolanthe, 12 september 2006


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.8 met 15 stemmen 2.103Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
BartX
Datum:
5 november 2006
Email:
bartickxhotmail.com
Yolanthe, dit was fijn om te lezen.
Er moesten meer vrouwen zijn die zo mooi over hun gevoelens kunnen schrijven.
Je bent eentje uit duizend!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)