Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

SGP

“Vrouwvriendelijke SGP’er van kieslijst Kamer verdwenen,” lees ik in de krant.
Burgemeester Noordergraaf van Soest is van de kandidatenlijst voor de Tweedekamerverkiezingen gedumpt omdat hij te veel “leurde” met zijn opvatting dat vrouwen best wethouder of burgemeester kunnen worden.

Het werd Goddomme tijd dat die man gewipt werd. Ik bedoel maar, een vrouw als Wethouder?? Waar gaan wij heen met dat soort Goddeloze opruiende ideeën.
Vrouwen horen achter een aanrecht en verder dienen zij zich beschikbaar te houden als fokvee. Daar heb je je handen vol aan. Verder dienen zij twee passen achter hun echtgenoot te lopen en in de Kerk zit zij bij de andere vrouwen achterin.

De SGP doet dit jaar voor de 25e keer mee met de Tweedekamerverkiezingen. Met een op het gezin en kind gericht programma hoopt de partij meer zetels binnen te halen.
De SGP is een “gristelijke” partij die met de bijbel in de hand politiek bedrijft. De bijbel is hun richtlijn om te handelen. Zelf nadenken komt niet bij ze op, dus richten zij zich nog op denkbeelden die tweeduizend jaar geleden door een stel kamelenboeren op papyrus werd gezet.
Dat we nu een paar eeuwen verder zijn, en een heel andere samenleving hebben is de SGP ontgaan.
Dan is er dus eindelijk een SGP-burgemeester die het licht heeft gezien, wordt hij onmiddellijk de partij uit gesodemieterd. Treurig..

Ik wil er eigenlijk niet eens meer een woord over vuil maken. Vooral niet na het lezen van de laatste alinea in het krantenartikeltje:
“De SGP blijft voorts van mening dat de doodstraf ingevoerd moet worden”. Of ze tijdens het oprochelen van die mening ook de bijbel in hun hand houden is niet te achterhalen. Ik denk het niet want ik kan mij niet voorstellen dat de God van hun bijbel het met die mening eens is. Want waarom zou hun God het anders over vergeven hebben? En de andere wang toe keren? Hun God heeft er zelfs een gebod aan gewijd.
Eén van die tien geboden is het gebod: “gij zult niet doden.” PUNT!
Dus niet, “GIJ ZULT NIET DODEN MET UITZONDERING VAN DE SGP, DIE DAT IN MIJN NAAM IS TOEGESTAAN.”

Niet op stemmen dus!

Schrijver: paco, 2 okt. 2006


Geplaatst in de categorie: politiek

3,6 met 8 stemmen 743Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Eva Mensch
Datum:
4 okt. 2006
Email:
Evamenschchello.nl
Je kunt besluiten er geen woorden aan vuil te maken, maar ík ben dankbaar voor jouw schrijven. Misschien dat er mensen gaan nadenken wat "geloven een kind kan aandoen", een onschuldig kind, veroordeeld tot een leven van GEEN keuze's mogen maken, NIET mogen nadenken.
Het niet eens kunnen, vanwege die leringen die het kind er in gestampt krijgt.
Egoïsten zijn het, een ander woord heb ik er niet voor.
Mijn leven heeft een goede draai gekregen, maar het heeft me 7 jaar gekost om te oefenen als nieuw en normaal mens, een mens die de zin van het leven eindelijk doorheeft. Te worden die je behoort te zijn, en het bevalt me uitstekend!
Beter laat dan nooit.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)