Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Spuiten en slikken

Het zweet stond in mijn handen. Daar zat ik dan, te wachten tot hij me op kwam halen. Heel de nacht had ik er van wakker gelegen, niks gegeten die ochtend. Man wat was ik zenuwachtig en wat gaat de tijd toch langzaam als je moet wachten.

Vorig jaar had ik ook al eens een afspraak met hem gemaakt, maar twee dagen van tevoren heb ik afgebeld. Ik durfde niet. Nu heb ik weer op het punt gestaan hem af te bellen, maar moest volhouden deze keer. Even doorbijten anders zou ik er hoogstwaarschijnlijk later spijt van krijgen.

Eindelijk, daar was hij dan. Hij schudde me de hand. Hij was jonger dan ik had gedacht. Misschien dat dat het wat makkelijker maakt, dacht ik nog. Hij gaf me een drankje en probeerde me wat op mijn gemak te stellen, maar dat had weinig effect. Mijn handen trilden, ik had geen idee wat hij precies van mij verwachtte.

Na wat gescharrel, waar ik niks van kon zien, draaide hij zich om. Ik zag zijn slang. Lang, maar minder dik dan ik had verwacht. Hij vroeg me mijn mond te openen en zonder verdere vragen te stellen deed ik wat hij vroeg. Hij spoot in mijn mond en ik voelde de tranen in mijn ogen prikken. “Doorslikken, nu!” zei hij op strenge toon.

Ik werd boos in mezelf. Ik word niet graag gecommandeerd. Hij had op zijn minst een beetje meer respect kunnen tonen. Het is dat mijn mond vol was, anders had ik er zeker wat van gezegd. Hoewel ik boos was, ging ik in op zijn verzoek. Inmiddels stroomden de tranen over mijn wangen, maar het leek hem niks te deren. Hij pookte vrolijk verder in mijn mond. Toen voelde ik het opkomen, ik moest braken. Heel erg braken zelfs. Het is dat ik niks had gegeten die morgen anders had ik hem helemaal ondergekotst. Ook daar leek hij niet van onder de indruk. Hij bleef maar doorgaan, er leek geen eind aan te komen. Tien minuten leek wel een uur te duren.

Eindelijk vond hij het dan toch genoeg. Zonder mij ook maar een blik te gunnen, veegde hij zijn slang af en liep hij weg. Ik voelde me misselijk. Respect en tact was ver te zoeken. Hij mompelde nog wat over een vervolgafspraak en om het dan eens anaal te proberen. Ik werd al ziek bij de gedachte.

Dit maagonderzoek was meer dan genoeg. Mocht er nog een darmonderzoek nodig zijn, dan spuiten ze me maar plat. Met medicijnen wel te verstaan. Nee, dit geen tweede keer meer.

----------------------------------------------------------------------

Dit verhaal is fictief.
Ik had vandaag een afspraak voor een maagonderzoek, maar dat ging niet door. Na mijn gesprek met de chagrijnige, norse internist, heb ik een idee gevormd hoe mijn onderzoek volgende week zal gaan verlopen. Donderdag zal ik weten of het enigszins klopt, of dat ik spookverhalen heb zitten verzinnen.

Schrijver: wendy77, 12 januari 2007


Geplaatst in de categorie: lichaam

3.3 met 7 stemmen 1.258Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
wendy77
Datum:
13 februari 2007
Email:
wendystrijdonkhotmail.com
Hoi Annejan, bedankt voor je reactie en lief dat je er naar vraagt. Het onderzoek kwam helaas wel redelijk overeen ja. Het braken, de vervelende internist en de slang was zelfs dikker dan ik had verwacht. Kwam verder niks uit, ik ben kerngezond ;-)
Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
11 februari 2007
Email:
ajkuperushotmail.com
Genoten van jouw verhaal net als van al jouw andere verhalen; hoe is het donderdag de 18de gegaan? Klopte het enigszins, kwam het redelijk overeen met jouw verwachting of heb jij daadwerkelijk griezelverhalen zitten verzinnen die nog non-fictie bleken te zijn ook?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)